Онлайн магазинът SCDKey предлага с голямо намаление комплект от два

Онлайн магазинът SCDKey предлага с голямо намаление комплект от два ...

SCDKey предлага Windows10 PRO OEM + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack за $39,14.

Онлайн магазинът SCDKey предлага с голямо намаление комплект от два продуктови ключа, които наистина могат с лекота да активират софтуера на Microsoft и да улеснят работата с компютъра.
За всички посетители на Kaldata.com важи 10% отстъпка при използването на кода SKKaldata.

С помощта на предлаганите от SCDKey продуктови ключове можете да надстроите своя офис пакет или да инсталирате и активирате Pro версията на Windows при съвсем ниска цена. По електронната поща моментално получавате продуктовия ключ, без да чакате доставка или куриер. Това е просто поредица от няколко символа, която няма нищо общо с различните активатори и кракове, сериозно влошаващи информационната безопасност на вашата компютърна система.

 Office 2016 е най-новата версия на популярния офис пакет на Microsoft, който вече предлага интеграция с електронен облак, възможност за множествено редактиране на документите в реално време и съвсем нови функции за всяка от включените в пакета програми – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access и Skype за бизнеса.

Предложените от SCDKey продуктови ключове осигуряват лицензите за легалното използване на софтуера на Microsoft. Предлагат се комплект лицензи за Windows 10 PRO OEM + Office 2016 Professional Plus CD Keys Pack при цена едва $39,14. Както обикновено, комплектът излиза по-евтино, отколкото закупуването на двата продуктови ключа поотделно.

Лицензите за Windows10 PRO OEM + Office2016 Professional Plus можете да закупите оттук
Код на електронния купон за 10% отстъпка – SKKaldata
Крайна цена: $39,14 (без кода цената е $43,49)

 

SCDKey предлага и OEM продуктовия ключ само за операционната система Microsoft Windows 10 Pro. Изключително изгодно, ако не ползвате Microsoft Office или не желаете да го обновите заедно с Windows.

OEM лицензът за Windows 10 Pro можете да си закупите при цена $12,6

Windows 10 е персонална ОС, разработена и предлагана от Microsoft, като член на фамилията операционни системи Windows NT. Windows 10 излезе на 29 юли 2015 година и е първата ОС на Microsoft, която получава непрекъснати актуализации на функционалността.

За използването на продуктовия ключ е достатъчно да изтеглите официалния ISO образ на операционната система Windows 10 Pro от сървърите на Microsoft, да я инсталирате и след това да я активирате с получения код.

Лицензът за операционната система Microsoft Windows 10 Pro можете да закупите оттук
Код на електронния купон за 10% отстъпка – SKKaldata
Крайна цена: $12,6 (без кода цената е $14)

 
Платено съобщение

Източник: kaldata.com