Сблъсък с властта изуми фенове на триото Трима култови участници от

...
Сблъсък с властта изуми фенове на триото
Трима култови участници от
Коментари Харесай

Скандал в Игри на волята! NOVA викат полиция заради участн...

Сблъсък с властта изуми почитатели на триото

Трима паметни участници от " Игри на волята " бяха задържани от униформени служители на реда за вандалщина. Оказа се, че са отговорни за падението на Алекса в последната борба с топчетата, където тимът на Непобедимите не съумя да се пребори за резиденцията. 

А органите на реда са напълно същински и не става въпрос за сюжети или част от някоя борба. Оказа се, че трима участници от втория сезон на шоуто се озовали на фотосите на вчерашната борба и съзнателно пречили на участниците. А най-после се наложило да бъдат изведени с полиция. 



Докато вървяла вчерашната борба, Милен, Любомир, Вайс и Джералдин от втори сезон на шоуто се позиционирали на покрива на една незавършена постройка наоколо до арената за борби в " Игри на волята ". Съвсем естествено е те да знаят къде са фотосите и елементарно да се окажат на терен. 

Отдалече пречили на участниците като хвърляли пиратки. Именно това разконцентрирало Алекса, който не съумя да заведе племето си на Резиденцията. От продукцията извикали полиция, с цел да приберат старите муцуни. Те нямали право да бъдат на градежа, който е частна благосъстоятелност, а също така заплашват личния си живот, качвайки се на покрива на незавършена постройка. 



Любимецът от втори сезон Любо качи забавни сторита в Инстаграм, с които сподели нелепата преживелица от лятото, до момента в който са вървели фотосите на борбата, която видяхме едвам нощес. Групата се размина с предизвестие и без съществени наказания, каквито би трябвало да им наложат за влизане в частна благосъстоятелност. Все отново били откарани в Районното ръководство за писмени показания, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР