Създаването на следващо поколение екстремни спасители или раждането на Спасителя

...
Създаването на следващо поколение екстремни спасители или раждането на Спасителя
Коментари Харесай

Мечтата на Човека паяк Иван Кристоф и българската реалност

Създаването на последващо потомство рискови спасители или раждането на Спасителя на бъдещето е план, по който българинът Иван Кристоф, прочут като Човека паяк, работи от години. Днес 8-годишният наследник на Иван също е ентусиазъм и коректив в името на фантазията.

" Всяко едно деяние на възрастните се копира от дребните ", споделя Иван Кристоф, който осъзнава отговорността си като образец за милиони дребни търсачи на завършения. Новите технологии са в ръцете на актуалните деца и в предпазена среда могат да работят за спасението, безапелационен е смелият мъж, посветил живота си на спасяването в рискови обстановки.

Израснал като наследник на посланик от кариерата, Иван се научава да търси пътища към другите и познава рисковете на споровете. Разработва своя тактика за подготовка на ново потомство спасители, която показва пред международни специалисти, в това число и на международни изложби за сигурност и сигурност. На Dubai EXPO 2020 новаторската методология притегля за следващ път вниманието и на авторитетни лица на деня.

 Първото нещо, за което заговаря катерачът, летец и избавител, след завръщането си в България от Канада, е за основаването на доброволческа избавителна организация. Сблъсква се с удивление и даже подигравка, както и с отзиви, че това е работа на страната и тя е построила своя монопол.

Когато става дума за избавяне в България, мисленето е старовремско, отчаян е Иван Кристоф. Желанието на Човека паяк е решенията във връзка с животоспасяването у нас да се взимат бързо, дейно и всеки да бъде благополучен.

Преминавайки през другите стадии " опит-грешка “, Иван Кристоф залага само и единствено на работа с децата. 

Как и за какво – чуйте още в звуковия файл.

Снимки – ivankristoff.com

По обявата работи: Милена Очипалска
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР