Създателят на иновативен метод за лечение с полиатомарен кислород пристига

...
Създателят на иновативен метод за лечение с полиатомарен кислород пристига
Коментари Харесай

Кислородна терапия лекува „нелечими” заболявания

Създателят на новаторски способ за лекуване с полиатомарен О2 идва в България, с цел да показа резултата на лечението. Проф. доктор Джовани Барко от Пиза (Италия), който има 12 медицински специалности, гостува в нашата страна по покана на Малтийския медал. Официалната презентация на метода е в Пресклуба на Българска телеграфна организация (БТА) на 21 ноември от 11 ч. Освен представители на медиите на конференцията може да участват и всички заинтригувани от метода на италианския доктор.

Проф. Барко е създал и към този момент 17 години ползва метода за лекуване с полиатомарен О2 в Istituto Internazionale Barco.

OPL (Ossigeno Poliatomico in soluzione Liquida) от италиански е редуциране на „ кислородна полиатомарна течност”, която се състои главно от свръхоксидиращ парамагнитен анион на кислорода (О2ˉ). Самата течност се генерира със особено основани медицински принадлежности. Фармакологичното деяние на течността е да контролира клетъчното окисление, да възвръща хомеостазата и да модулира митохондриалните пътища, произвеждащи клетъчната сила АТФ.

Благодарение на своя 17-годишен клиничен опит проф. Барко и неговият екип са потвърдили, че методът лекува ревматоиден артрит и други ревматични болести, емфизем, болест на Паркинсон, остеопороза, амилоидоза, астма, инсулинова устойчивост, епилепсия, наследствена миопатия, болест на Рейно, фистули, многоброен миелом, вирусни хепатити, карциноми на простатата и на задстомашната жлеза. Отделно подкрепя терапиите на още десетки болести.

Мара КАЛЧЕВА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР