Създателят на едноименния моден бранд Томи Хилфигер и неговата съпруга

...
Създателят на едноименния моден бранд Томи Хилфигер и неговата съпруга
Коментари Харесай

Дом за МИЛИОНИ: Имението на Томи Хилфигер във Флорида

Създателят на едноименния фешън бранд Томи Хилфигер и неговата брачна половинка – някогашен модел и сегашен дизайнер, Дий Хилфигер, отвориха вратите на новия си дом в Палм Бийч, Флорида. Те с горделивост демонстрираха внушителното имение пред екипа на списание „ Architectural Digest “. Невероятната къща в испанско-средиземноморски жанр е светла, просторна и има красиви колони, които ѝ придават неповторима характерност.

Съпрузите са платили повече от 40 милиона $ за парцела, като това е третото имение, което купуват в региона. Хилфигер, прочут със своите изчистени и семпли фешън линии, не крие афинитета си към реновиране и ремонт на къщи. Миналата година той разкри, че е поправил и продал минимум 7 жилища в Гринуич за последните 35 години.



Томи и Дий несъмнено имат страховит усет освен в стилния, само че и в интериорния дизайн. Освен с внушителна архитектура, новата им къща впечатлява и със ужасно обзавеждане, което изцяло пасва на атмосферата в имението. Страхотните фрагменти от вкъщи на семейство Хилфигер вижте в галерията:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР