Създателката на бестелъра „Сексът и градът“ - 63-годишната Кандис Бушнел,

...
Създателката на бестелъра „Сексът и градът“ - 63-годишната Кандис Бушнел,
Коментари Харесай

63-годишната авторка на „Сексът и градът“ излиза с 21-годишен младеж

Създателката на бестелъра „ Сексът и градът “ - 63-годишната Кандис Бушнел, прикова вниманието към персоналния си живот с новия мъж до себе си. През 2021 година журналистката, която в продължение на няколко години води вестникарска графа, прераснала след това в книгата „ Сексът и градът “, може би върти обич с десетилетия по-младо гадже от нея.

Въпреки че единствено преди година Бушнел отхвърли да е обвързана, май в този момент нещата са се трансформирали.

Според уеб страницата Page Six мъжът, завладял сърцето на известната писателка, е 21-годишен модел, с който Кандис се е срещнала по време на фешън шоу тази пролет. От тогава двамата са неразделно един до различен и се появяват дружно на събития, разкрива още уеб страницата.

Според информацията в Page Six, въпреки за момента името на мистериозния млад мъж да е забулено в загадка, само че източници, близки до Бушнел, удостоверяват за съществуването на подобен човек. Интересното обаче е, че той не е единственият любовник на писателката.

От изданието допълват, че има още един господин, който се бори за сърцето на Кандис, и това е мъж на достолепната 91-годишна възраст. На кого от двамата ще спре избора си очарователната авторка, надяваме се скоро да разберем от самата нея, било то посредством фотоси, или формален коментар. 2002 година до 2012 година

Кандис Бушнел беше омъжена за 10 години по-младия от нея Чарлс Аскегард в интервала от 2002 година до 2012 година. С него тя се познаваше едвам от 8 месеца преди двамата да си кажат “Да “. Не е загадка и връзката ѝ с издателя Рон Галоти, за който се твърди, че е вдъхновението за основаването на облика на Тузара в „ Сексът и градът “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР