Създателите на руската ваксина Sputnik V (Спутник V) поискаха извинение

...
Създателите на руската ваксина Sputnik V (Спутник V) поискаха извинение
Коментари Харесай

Скандал с ваксината срещу коронавирус Спутник V след изказване на член на Европейската агенция по лекарствата

Създателите на съветската ваксина " Sputnik V " (Спутник V) желаеха опрощение от ръководителя на Европейската организация по медикаментите (EMA), представител на австрийската здравна организация Криста Виртумер-Хохе за съпоставяне на опцията за незабавно утвърждение на имунизацията с " съветската рулетка ", оповестява ТАСС, базирайки се на обява в Туитър.
" Искаме обществено опрощение от Криста Виртумер-Хохе от EMA за нейните отрицателни мнения за страните от Европейски Съюз, които директно утвърждават " Спутник V ". Нейните мнения повдигат съществени въпроси по отношение на вероятната политическа интервенция в процеса на проучване. EMA не е направила такива изказвания по отношение на друга ваксина. Подобни мнения са несъответствуващи и подкопават доверието в организацията и в самия развой на инспекция ", се споделя в известието, представено от БГНЕС.
 Швейцарско издание: Докато Западът „ мисли единствено за себе си “, Русия, Китай и Индия имунизират целия свят Швейцарско издание: Докато Западът „ мисли единствено за себе си “, Русия, Китай и Индия имунизират целия свят
Докато Западът се занимава с „ ваксинален шовинизъм “ и „ мисли единствено за себе си “, Русия, Китай и Индия „ в...
По-рано Криста Виртумер-Хохе пред австрийския ефирен канал ORF съпостави опцията за незабавно утвърждение на " Sputnik V " в Австрия, както беше направено в Унгария, с съветската
рулетка. Тя разяснява неналичието на задоволително данни за имунизацията, от нейна позиция.
На 4 март EMA разгласи началото на процедурата за поредно проучване на имунизацията " Sputnik V ". Регулаторът на Европейски Съюз съобщи, че по време на проучването експертите ще оценят сходството на лекарството със стандартите на Европейски Съюз в региона на ефикасността, сигурността и качеството.
Вече има страни от Европейски Съюз, които са одобрили потреблението на " Sputnik V " самостоятелно, без да чакат общоевропейската регистрация на имунизацията от EMA. В момента имунизацията е записана в Унгария и Словакия.
" Спутник V " се подрежда на второ място измежду имунизациите по брой утвърждения за приложимост от държавните регулатори. Ефикасността на " Sputnik V " е 91,6%, което се удостоверява от публикуването на данни в The Lancet. Това е една от единствено трите ваксини в света с над 90% резултатност. Ваксината обезпечава цялостна отбрана против тежки случаи на коронавирусна зараза. Ваксината е записана в 46 страни. Какво значи!
рулетка, твърди представител на ЕМА " alt= " Спутник V е като съветска
рулетка, твърди представител на ЕМА " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/03/06/0844942001615014290_1567690_144x110.webp " > " Спутник V " е като съветска рулетка, твърди представител на ЕМА
Представител на Европейската организация по медикаментите (ЕМА) съпостави съветската ваксина " Спутник V " с съветска
рулетка и предизвести страните чле...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР