--> Създадено за Шуслерови соли Любопитно Идва ли краят на

...
--> Създадено за Шуслерови соли Любопитно Идва ли краят на
Коментари Харесай

Идва ли краят на борбата с вечния сопол

 --> Създадено за Шуслерови соли Любопитно Идва ли краят на битката с безконечния сопол Ето къс справочник за ефикасна битка с хремата 11 декември 2019, 10:26  Идва ли краят на битката с безконечния сопол Източник: iStock/Getty Images
итката с детския сопол е като нито една друга борба, водена в миналото на този свят. Защото колкото и войни и борби да помни човешката история, те всички в миналото най-малко са свършвали, до момента в който битката със сопола е просто... безконечна. Тя в никакъв случай не стопира. Тази борба няма край и няма даже краткотрайно помирение с детския сопол, та човек да може да седне за малко, да си почине, да иде на море или просто да свърши някаква друга работа, с изключение на да духа нос, да крещи ЕЛА ДА ТИ КАПНА КАПКИ!! и да се отчайва до лудост.

Няма родител на света, който най-малко веднъж да не се е бил с чудовището, наречено детска хрема. Какъв ти веднъж – та това страшилище е живо непрестанно в годините сред раждането и първи клас! При това битката е неравностойна, тъй като хремата има доста разновидности (задна, предна, бистра, гъста), а родителят, горкият, (най-често – майката) е единствено една, а нервите ѝ умират с милиони неврони в час при всeки конфликт с хремавото страшилище.

А какво прави родителят, когато хремата надигне глава и от носа на детето стартира да тече река от сополи? Посяга към най-близките капки, несъмнено. Капките за нос несъмнено са най-купуваният артикул в международната стопанска система и то не е инцидентно. Тъй като капките не са безобидни, а честата им и продължителна приложимост поврежда лигавицата на носа, щом краткотрайният им резултат премине, хремата още веднъж се завръща, даже по-упорита отпреди. И всекидневно става по този начин, че родителите първо купуват едни капки, след това нещата с хремата се утежняват, постанова се да се отиде на доктор, който какво прави? Изписва други капки!

Или дори два типа други капки! И по този начин започваме да живеем в един непрекъснат цикъл от пазаруване и сменяне на капки за нос, а сополите все по този начин си съществуват необезпокоявани.

Освен това постоянно хремата води със себе си и други неприятни последствия – заболели уши, възпалени сливици, всевъзможни инфекции, които постановат детето да стои у дома. С него у дома остава и неговата майка, с цел да му вари чайове, да капе капки и да пробутва на детето медикаменти, които то изрично не желае да приема, до момента в който паралелно с това се пробва да работи и да стопира детето, което се е заело да трансформира къщата в полесражение. Ако не сте виждали военновременен окоп, задоволително е да видите фотография на дом, в който дете е прекарало 1 седмица затворено поради хрема и сополи – на всички места има играчки, всичко е струпано по столовете, а майката седи на земята и си скубе така и така оредялата коса.

Сами разбирате, че това не е нещо, което човек може да изтърпи повече от 1-2 пъти годишно, без да полудее. Затова идва моментът, в който родителят сяда, заобиколен от капки за нос, разтвори за нос, помпи за нос и кърпички за нос, и си задава въпроса – добре, аз по какъв начин ще я карам оттук насетне? Как ще се боря с тази хрема и с тези сополи, и ще имаме ли ние в миналото естествен живот БЕЗ тях?

Да, има, скъпа майко, която към този момент не вижда светлина в тунела от гъсти сополи. Има естествен живот и за теб, и той идва с бързи крачки с помощта на Шуслеровите соли, които децата одобряват елементарно и даже харесват, представете си!

Ето и къс справочник за ефикасна битка с хремата благодарение на Шуслерови соли – таблетки, които са приятни на усет и бързо се стопяват в устата:

При хрема с избистрен, блудкав секрет се редуват на 15-30 минути по 1 таблетка от Шуслерови соли №3 и №8.

Шуслерова сол №3 задейства имунната отбрана и стопира развиването на инфекцията, а сол №8 понижава секрецията. При усъвършенстване се продължава с банкет на 3 таблетки на ден от всяка сол до цялостно излекуване. Успоредно се ползва и Шуслеров мас №8, който се намазва няколко пъти на ден от двете страни на носа и при започване на ноздрите. Освен за хремата, той оказва помощ и за по-бързото възобновяване на възпалената и разранена кожа на и към носа.

При хрема с гъст, белезникав секрет се одобряват соли №3 и №4 по същата скица. В случай, че настъпи утежняване и хремата хронифицира, а секретът стане жълто-зеленикав, неотложно на помощ идва комбинацията на соли №3 и №6 с банкет по същия метод.

Шуслерова сол №4 е съществена минерална сол за здравето на лигавиците на дихателните пътища, а сол №6 оказва помощ при тежко протичане на простудни болести (кашлица, хрема, синузит) с гнойни тайни.

Така че, родители, не унивайте (сополив) нос, а бързо отивайте в първата аптека и се въоръжавайте с Шуслерови соли, тъй като другояче рискувате хремата да превземе живота ви, мислите ви, дните и нощите ви и безусловно... да ви удави!
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Шуслерови соли .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца <br>
Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца
 <br> Най-емблематичните <strong> фотоси на десетилетието </strong> <br>
Най-емблематичните фотоси на десетилетието
 <br> <strong> Проверете: </strong> Колко хора по света имат същата фамилия като вас? <br>
Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като вас?
 <br> Жена трансформира <strong> остарели вагони </strong> в неповторим <strong> дом </strong> (СНИМКИ) <br>
Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом (СНИМКИ)
Последни  Йорданка Фандъкова Йорданка Фандъкова: Не съм излъгала за налозите  Идва ли краят на битката с безконечния сопол
Създадено за Шуслерови соли
Идва ли краят на битката с безконечния сопол  Фермерка облече кравите си в коледни пуловери Фермерка облече кравите си в коледни пуловери  <p>Маги Джанаварова: Най-много ме разсмя догатката...</p> Маги Джанаварова: Най-много ме разсмя догатката...  <p><strong>Никол Шерцингер</strong> подлуди папараците със <strong>секси тоалет</strong></p> Никол Шерцингер подлуди папараците със секси тоалет  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  <p>Диетолог: Ето<b> по какъв начин да не напълнеете </b>по празниците</p> Диетолог: Ето по какъв начин да не напълнеете по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Уникално: първото ТВ послание на младата Елизабет...  <p><strong>Косатките</strong>, също като хората, разчитат на <strong>бабите да гледат децата</strong></p> <p>&nbsp;</p> Косатките, също като хората, разчитат на бабите да...  Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  <p>&quot;У дома, а не в дом&quot;! Станете другар на дете от Варна</p> "У дома, а не в дом "! Станете другар на дете...  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  <p><span style= Най-емблематичните филми на десетилетието  Силни трусове тази нощ в Турция и Гърция Силни трусове тази нощ в Турция и Гърция  Марк Зукърбърг Фейсбук отхвърли да спомага на държавните управления за...  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия...  <p>Коли се възпламениха на паркинг в София</p> Коли се възпламениха на паркинг в София  Грета Тунберг Болсонаро назова Грета Тунберг „ хлапачка” Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, всичко ме боли. - Съсредоточете се, за всичко няма да Ви стигнат парите! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители  Къде в София всяка събота се случва знамение Водещи вести  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  <p>&quot;У дома, а не в дом&quot;! Станете другар на дете от Варна</p> " У дома, а не в дом "! Станете другар на дете от Варна  <p>Диетолог: Ето<b> по какъв начин да не напълнеете </b>по празниците</p> Диетолог поучава: по какъв начин да не напълнеем по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Вижте първото телевизионно послание на младата Елизабет II  <p><span style= Да си спомним: Най-емблематичните филми на десетилетието  Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля  <p><strong>Косатките</strong>, също като хората, разчитат на <strong>бабите да гледат децата</strong></p> <p>&nbsp;</p> Косатките, също като хората, разчитат на бабите да гледат децата  <p><strong>Никол Шерцингер</strong> подлуди папараците със <strong>секси тоалет</strong></p> Никол Шерцингер още веднъж заложи на секси тоалет  Марк Зукърбърг Фейсбук отхвърли да спомага на държавните управления за данните  <p>Коли се възпламениха на паркинг в София</p> Коли се възпламениха на паркинг в Соф
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР