--> Създадено за Happy Bar & Grill България Топла храна

...
--> Създадено за Happy Bar & Grill България Топла храна
Коментари Харесай

Топла храна от сърце

 --> Създадено за Happy Bar & Grill България Топла храна от сърце Два пъти на ден медицинските екипи получават топла храна от Нарру Доставка, приготвена с пресни артикули от Метро 3 април 2020, 17:13  Топла храна от сърце Източник: iStock
“Радваме се, че можем да подкрепим лекарите с това, което ние умеем най-добре - да им доставим прясна и вкусна храна. Това е жест, който вършим от сърце и се надяваме с него да доставим и малко топлота и наслаждение в сложното им ежедневие” разяснява Ивелин Илиев, шеф на Хепи Доставка и rezzo.bg.

Менюто за лекарските екипи е уравновесено, тъй че да обезпечи разнообразно, пълноценно, щедро и вкусно хранене за обед и вечеря. Всяка порция включва свежа салата от сезонни зеленчуци, готвено главно ядене с гарнитура и десерт, приготвени с пресни артикули от Метро, сътрудник на самодейността на Нарру Доставка “Топла храна от сърце ”.

Менюто е съобразено и с това, че доста от лекарите и медицинските сестри в Пирогов дават 12-часови смени и им се постанова два пъти дневно се хранят в болничното заведение.

“За екипите на Нарру Доставка и Метро е чест, че медиците на Пирогов ни се довериха и ни споделят, че чакат всяка наша доставка с неспокойствие. Ще продължим с огромно предпочитание и внимание да ги поддържаме до края на епидемията в България, която се надяваме да завърши по-скоро” - продължи господин Илиев.

От Нарру и Метро имат подготвеност да откликнат и на други лечебни заведения, където има лекари, заети в битката с корона вируса като поддържат екипите им с безвъзмездна доставка на храна.

За ограниченията за сигурност, подхванати от Нарру Доставка:

От първия ден на изключителното състояние Нарру доставка трансформират кухните на Нарру в строго следени цехове за произвеждане и доставка на храна. Във всички заведения има прецизно написан протокол за използване на най-високите хигиенични ограничения, които в изключителната обстановка са допълнени с всички съответни наставления от Министерството на здравеопазването и СЗО.

Новите условия включват наложително премерване на температурата на всички чиновници преди работа и попълване от тяхна страна на особено спешно досие за контактите, здравословното положение и съществуването на защитни ограничения. Ръкавиците са наложителни за всички и се сменят на всеки кръговиден час като преди да се слагат нови ръцете се измиват с изключение на с гореща вода и сапун и със специфичен дезинфектант на спиртна основа. С него регулярно се измиват и всички повърхности, чантите за доставка преди всяка доставка и защитните дрехи на чиновниците. Те са направени от специфична водонепропусклива материя и разрешават стерилизация с препарат. Към маските се прибавят и защитни очила, тъй че всевъзможен контакт сред служителя и храната да е избегнат. Освен това кутиите, в които се доставя храната се държат в затоплени камери на температура 65 градуса, задоволителна с цел да се отстрани интензивността на вирусите и бактериите. Кутиите се слагат в специфични стерилни пликове, които се запечатват и по този начин доближават до клиентите. Доставчиците имат обвързване да дезинфекцират колите си всеки ден и чантите преди всяка доставка. За тях също е обезпечено защитно облекло, промяна на ръкавиците преди всяка доставка и защитен шлем, който се слага върху маската за оптималната отбрана. Нарру Доставка оферират и безконтактна доставка за всички, които си поръчват и заплащат онлайн като запечатания плик се подава на клиента от разстояние 2 метра с телескопична окачалка.


 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  ковид  --> Създадено за Happy Bar & Grill .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Вижте насоките за разсрочване на заемите поради рецесията  1 Кой и при какви условия има право на компенсации за безработица  1 Предлагат работодатели да дават заплатен отпуск на части  1 Дават по 1000 лв. на медиците от през днешния ден --> Пaрите ни  Вижте насоките за разсрочване на заемите поради рецесията Вижте насоките за разсрочване на заемите поради рецесията  Кой и при какви условия има право на компенсации за безработица Кой и при какви условия има право на компенсации за безработица  Предлагат работодатели да дават заплатен отпуск на части Предлагат работодатели да дават заплатен отпуск на части  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Починалите от ковид в България станаха 12 - Теми в развиване | Vesti.bg Починалите от ковид в България станаха 12 - Теми в развиване | Vesti.bg  Над 200 000 излекувани от ковид в света Над 200 000 излекувани от ковид в света  Първи китайски град забрани яденето на кучета и котки Първи китайски град забрани яденето на кучета и котки  Коронавирусът отвори вратата за тоталния надзор Коронавирусът отвори вратата за тоталния надзор Последни  Топла храна от сърце
Създадено за Happy Bar & Grill
Топла храна от сърце  485 са случаите на Ковид-19 в България 485 са случаите на Ковид-19 в България  Народно събрание реши по какъв начин ще работи Народното събрание по време на изключителното състояние Народно събрание реши по какъв начин ще работи Народното събрание по време на...  Пентагонът обави контракта за произвеждане на F-16 за България Пентагонът обави контракта за произвеждане на F-16 за...  Виновни ли са 5G мрежите за ковид Виновни ли са 5G мрежите за ковид  IN THE PALACE International Short Film Festival удължава периода за искащите да вземат участие IN THE PALACE International Short Film Festival...  Защо уволниха капитана, подал сигнал за огнище на COVID-19 на самолетоносача Защо уволниха капитана, подал сигнал за огнище на...  Фитнес инструктор в Фитнес инструктор в " Шеф под прикритие ": Излязох много...  Tesla Model Y Пореден връх на Tesla  83-годишен мъж с Ковид-19 е умрял в кюстендилската болница 83-годишен мъж с Ковид-19 е умрял в кюстендилската...  Нови любовни искри в „ Ягодова луна “ по NOVA Нови любовни искри в „ Ягодова луна “ по NOVA  ГЕРБ предлага заледяване на депутатските заплати на равнище от 2019 година ГЕРБ предлага заледяване на депутатските заплати на...  Нова Броудкастинг Груп в поддръжка на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ Нова Броудкастинг Груп в поддръжка на УМБАЛСМ „ Н. И...  Техномаркет подарява 100 000 лева за битката с ковид Техномаркет подарява 100 000 лева за битката с ковид  <p>Борисов към Радев:Да наложи несъгласие, ще извадя ГЕРБ от залата</p> Борисов към Радев:Да наложи несъгласие, ще извадя ГЕРБ от...  Атанас победи Лука в кулинарния двубой за оцеляване в Hell’s Kitchen България Атанас победи Лука в кулинарния двубой за оцеляване в...  Британската звезда Dua Lipa снима клип в България Британската звезда Dua Lipa снима клип в България  Заразните с ковид евентуално са 5-10 милиона, счита основният доктор на Австралия Заразните с ковид евентуално са 5-10 милиона...  Цонев: Ако Парламентът спре, това значи провал на държавността Цонев: Ако Парламентът спре, това значи провал на...  Горанов: Лимитът на дълга от 10 милиарда лева не е празен чек Горанов: Лимитът на дълга от 10 милиарда лева не е празен... Всичко от през днешния ден Виц на деня Колегите ми викат: - Иванов, ти що не идваш с нас на фитнес? Знаеш ли, като създадем аполонови тела, след това на плажа какви мацки ще ни… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, разкрила пред света историята на София  Кирил Ананиев: Отменям заповедта за маските  За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид  Бразилия не взема ограничения: COVID-19 бил медийна нервност  Баба Тонка - майката на бунтовниците, която живее в името на свободата  България рискува да си вкара автогол поради COVID-19 България рискува да си вкара автогол поради COVID-19 Водещи вести  83-годишен мъж с Ковид-19 е умрял в кюстендилската болница 83-годишен мъж с Ковид-19 е умрял в кюстендилската болница  Доц. Попов от ВМА изясни признаците на ковид Доц. Попов от ВМА изясни признаците на ковид  Мъж с Ковид-19 се е разходил и е пазарувал, преди да отиде в болница Мъж с Ковид-19 се е разходил и е пазарувал, преди да отиде в болница  Кирил Домусчиев " Биовет " подарява 250 000 лева за хора в неравностойно състояние в Пещера  Румен Радев Румен Радев: Мизерията не е избавление от вируса  <p>Борисов към Радев:Да наложи несъгласие, ще извадя ГЕРБ от залата</p> Борисов към Радев: Да наложи несъгласие, ще извадя ГЕРБ от залата  Виновни ли са 5G мрежите за ковид Виновни ли са 5G мрежите за ковид  Защо уволниха капитана, подал сигнал за огнище на COVID-19 на самолетоносача Защо уволниха капитана, подал сигнал за огнище на COVID-19 на самолетоносача " Рузвелт "  Починалите от ковид в България станаха 12, излекуваните са 30 Починалите от ковид в България станаха 12, излекуваните са 30  Горанов: Лимитът на дълга от 10 милиарда лева не е празен чек Горанов: Лимитът на дълга от 10 милиарда лева не е празен чек

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР