Създаденият по едноименната манга поредица на Каширо Юкито под режисурата

...
Създаденият по едноименната манга поредица на Каширо Юкито под режисурата
Коментари Харесай

Без изненади в родния боксофис: „Алита: Боен ангел“ привлече най-много зрители

Създаденият по едноименната манга поредност на Каширо Юкито под режисурата на Робърт Родригес " Алита: Боен ангел " напълно предстоящо застана преди всичко по зрителски интерес, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас.

 
Лентата е гледана от 15 919 фенове и има 190 492 лв. доходи за първите три дни у нас. На втора позиция е анимацията " Как да си дресираш змей: Тайнственият свят ". Третият филм от поредицата по книгата на Кресида Коуел за викингът-ездач Хълцук, който би трябвало да се изправи против злия Гримел, е гледан от 92 354 фенове и има 931 949 лв. доходи за трите седмици на екран.

 
Трета позиция е за втората премиера от предишния уикенд - " Честита нова гибел ", продължение на кино лентата отпреди две години, в който колежанката Трий трябваше да излезе от клопката на времето, разкривайки самоличността на килъра си. Вторият филм, в който историята е разширена и с други попаднали във времевия капан със същата идея, е гледан от 9528 фенове и има 89 157 лв. доходи за първите три дни у нас.
 Кадър от Честита нова гибел Кадър от „ Честита нова гибел “Форум Филм България-->
На четвърта позиция е анимацията " Lego: Филмът 2 ", продължение на едноименния филм от 2014 година. Събирането на героите от Бриксбърг в ново премеждие за спасяването на обичания им град е гледано от към този момент 15 461 фенове и има 147 132 лв. доходи за 10 дни на екран.
 
Пето място измежду най-гледаните филми е за комедията " Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си ". Филмът с Алек Болдуин и Салма Хайек в основните функции е гледан от 15 148 фенове и има 138 658 лв. доходи за десетте дни у нас.
 
На шесто място е " Фаворитката ", който с изключение на премиите досега, чака и осребряване на част от 10-те номинации за Оскар. Историята от времето на кралица Анна Стюарт, управлявала Англия при започване на 18-ти век, в която основните функции играят Ема Стоун , Рейчъл Вайс и Оливия Колман , е към този момент 10 дни на екраните у нас и за това време е гледана от 8591 фенове и има 78 296 лв. доходи.
 Кадър от Фаворитката Кадър от „ Фаворитката “Alexandra Films
Седма позиция е за драмата " Трафикантът ", основана по вестникарската публикация за действителна история в " Ню Йорк Таймс " и режисирана от Клинт Истууд . Случващото се с възрастния Ърл, който, с цел да завоюва пари, транспортира опиати на мексикански картел, е гледано от 18 205 фенове и има 172 491 фенове за три седмици на екран.

 
Осмо място е за екшъна " Фатално мъртвило " с Ан Хатауей и Матю Макконъхи . Драматичните дейности по време на риболовна екскурзия сред двама съпрузи и някогашен брачен партньор, който би трябвало да извърши необикновената молба на някогашната си жена, са гледани от 32 644 фенове и има 296 402 лв. доходи за месец по кината.
 Матю Макконъхи и Ан Хатауей си партнират във Фатално мъртвило Матю Макконъхи и Ан Хатауей си партнират във „ Фатално мъртвило “Gulliver/Getty Images
Девето място е за сръбския екшън " Южен вятър ", апетитен за най-хубавия филм в западната съседка за последните 20 години. Историята, заплетена от откраднат мерцедес с огромна пратка опиат в центъра на Белград, издирването му от получателите там, в което се замесва и българският транспортьор, е гледана от към този момент 40 340 фенове и има 366 914 лв. доходи.
 
На десета позиция е третата премиера от предишния уикенд - българският " Грешници ". Поредицата от събития след похищение, в което се изправят един против различен някогашни служител на реда и пандизчия поради жена, е гледана от 1059 фенове и има 9876 лв. доходи за първите три дни у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР