Създадената след Втората световна война система за предотвратяване на големи

...
Създадената след Втората световна война система за предотвратяване на големи
Коментари Харесай

Путин: Системата за предотвратяване на големи конфликти трябва да бъде запазена

Създадената след Втората международна война система за попречване на огромни спорове би трябвало да бъде съхранена и усъвършенствана. Това се показва в обширна публикация на съветския президент Владимир Путин за американското консервативно издание “The National Interest”. Превод на публикацията на съветски език е оповестен също по този начин в официоза „ Российская газета “ и на формалния уебсайт на Кремъл.

В публикацията със заглавие „ Истинските уроци на 75-та годишнина от Втората международна война “ президентът Путин акцентира, че спечелилите носят особена отговорност за съхраняването на мира. Той показва вяра, че скоро ще се срещнат водачите на „ нуклеарната петорка “ на Организация на обединените нации (Русия, Съединените щати, Китай, Франция и Великобритания). Според него това ще помогне за намирането на отговори на актуалните провокации и закани.

Владимир Путин акцентира водещата роля на Съветския съюз в разгрома на нацистка Германия и предизвестява, че историческият ревизионизъм на Запад е рисков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР