Създадената през тази година медийна компания Ringier Sports Media Group

...
Създадената през тази година медийна компания Ringier Sports Media Group
Коментари Харесай

Sportal Унгария също влезе в семейството на Ringier Sports Media Group и тръгна с пълна сила

Създадената през тази година медийна компания Ringier Sports Media Group се усилва с цялостна мощ, откакто през днешния ден започва най-новият състезателен уеб страницата в Унгария - Sportal.hu, който към този момент е онлайн.

Sportal.hu е благосъстоятелност на голямата швейцарската медийна компания Ringier, която има от март 2021 година и българския Sportal.bg. И двете медии към този момент са част от най-новата спортна платформата Ringier Sports Media, която има упоритостта в идващите години да се трансформира в една от най-големите платформи за спортни вести на планетата. Главен изпълнителен шеф на компанията е основателят на Sportal.bg - Стилян Шишков, който преди месец влезе в Надзорния съвет на LiveScore Group.
 Ringier сътвори една от най-големите интернационалните спортни компании в света, Стилян Шишков ще я води Ringier сътвори една от най-големите интернационалните спортни компании в света, Стилян Шишков ще я води
В портфолиото на Ringier Sports Media Group са Sports Media Group в България със Sportal.bg и Sportal 365, Gazeta Sporturilor в Румъния, Sportal.rs в Сърбия, Sport.sk в Словакия и Pulse в Африка, както и част от LiveScore Group.

В тясно съдействие с Ringier Унгария, Ringier Sports Media Group през днешния ден започва Sportal.hu, нова цифрова спортна платформа, която дава на почитателите на спорта в Унгария 24/7 видео вести, мнения, разбори, изявленията, статистики и резултати онлайн. Подкрепен със стратегическата експертиза и техническия ноу-хау на Ringier Sports Media Group, пазарният водач за цифрово спортно наличие в Централна и Източна Европа - Sportal.hu скоро ще стане преобладаващ медиен състезател на унгарския състезателен пазар. 

Стилян Шишков, основен изпълнителен шеф на Ringier Sports Media Group и основен сътрудник на Ringier Sports Media Group: " Много съм благополучен, че през днешния ден Ringier Sports Media Group в допълнение уголемява наличието на своята медийна марка Sportal в Централна и Източна Европа с стартирането на Sportal.hu. Очакваме с неспокойствие да предоставим на унгарските спортни почитатели настоящо спортно наличие и подобаващи обстоятелства и данно. Унгария е страна с отлична спортна просвета и почитател база. Поради тази причина спортната медийна платформа Sportal.hu съставлява атрактивно рекламно пространство за разнообразни групи клиенти и бизнеси. "  

Робин Линг , ръководител на борда на шефовете на Ringier Sports Media Group: " От световна позиция спортните медии от ден на ден са МЯСТОТО, където се срещат спортна аудитория, спортни геймъри и рекламодатели. Ringier влага в този извънредно атрактивен сегмент и желае да стане водещ състезател в международен мащаб, като сплоти водещи цифрови спортни медийни марки под шапката на Ringier Sports Media Group. От през днешния ден това са Sports Media Group в България със Sportal.bg и Sportal 365, Gazeta Sporturilor в Румъния, Sportal.rs в Сърбия, Sport.sk в Словакия и Pulse в Африка. Скорошното ни присъединяване в LiveScore Group беше още една решителна стъпка за създаване на новаторски артикули, основани на общи технологии в бъдеще и за добиване на изгода от обмена на ноу-хау. Портфолиото на Ringier Sports Media Group ще пораства в допълнение посредством сливания и придобивания, както и с новостартирани артикули през идващите месеци. С неспокойствие чакам да видя растежа на sportal.hu ". 
 Собственикът на Sportal.bg купи дял от LiveScore, Стилян Шишков влиза в Надзорния съвет Собственикът на Sportal.bg купи дял от LiveScore, Стилян Шишков влиза в Надзорния съвет
" Заедно на трибуната! " - е слоганът на публицистичния екип на Sportal.hu. Под редакторското управление на Ищван Кечкеш, 22 публицисти ще изградят Sportal.hu. Тяхната цел е да дават на почитателите спортни резултати онлайн и най-важните интернационалните и национални спортни вести. Единият от фокусите за Sportal.hu ще бъде върху движещите се изображения. Sportal.hu ще създава и разгласява свое лично видео наличие и ще включва наличие, генерирано от потребителите. До края на годината следва планирането на лично видео студио, уместно за излъчвания онлайн. 
 Ringier AG придобива мажоритарен дял в българските Sportal Media Group и Digital Ventures Ringier AG придобива мажоритарен дял в българските Sportal Media Group и Digital Ventures
Ищван Кечкеш , основен редактор на Sportal.hu: " За нас потребностите и ползите на локалните спортни почитатели са преди всичко. Ние пишем за тях; гледаме през техните очи и се радваме с тях на трибуните. За тази задача ние събрахме страховит, професионален екип от публицисти, които работят седем дни в седмицата, с цел да дават достоверни, бързи вести и занимателно видео отразяване за публика, обичаща спорта. За мен е чест да поема професионалното ръководство на публицистичния екип на Sportal.hu ". 
 Ringier AG и Sportradar Group AG афишират основаването на взаимен бизнес в Африка Ringier AG и Sportradar Group AG афишират основаването на взаимен бизнес в Африка
Тибор Ковач , основен изпълнителен шеф на Ringier Унгария: " Стартирането на Sportal.hu бележи навлизането на нова спортна медия в локалното медийно предложение. Радваме се, че Ringier Sports Media Groups води със себе си водещите марки Sportal Media в Унгария. В идващите месеци специфичният публицистичен екип на Sportal.hu ще работи интензивно, с цел да построи Sportal.hu във водеща цифрова спортна платформа на унгарския пазар. Sportal.hu ще стане деен състезател в локалната спортна промишленост и ще работи за читатели, почитатели и лица, вземащи решения в промишлеността. Сега Sportal.hu ще влезе в редицата на сполучливите платформи на Sportal.bg, Sportal.ro и Sportal.rs. "
 Sportal.rs също влезе в фамилията на Ringier и потегли с цялостна мощ Sportal.rs също влезе в фамилията на Ringier и потегли с цялостна сила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР