Създадена е и организация за алтернативно захранване на засегнатите клиенти

...
Създадена е и организация за алтернативно захранване на засегнатите клиенти
Коментари Харесай

Умишлен Палеж! Шест Квартала На София Са Без Ток!

Създадена е и организация за различно зареждане на засегнатите клиенти до премахване на повредите.

" Имаме опит с сходни умишлени пожари. Те се правят за изключване на електрозахранването, обезпечаване на опция за обелване на кабелите, събаряне на медния им екран и предаването му в пунктове за изкупуване на цветни метали. Кабелите, които поставяме в последните години обаче, са основани по напълно нова технология и не съдържат мед. Докато няма прецизно законодателство в тази посока обаче, сходни нападения ще продължат и ще основават дискомфорт на хората ", сподели Виктор Станчев, основен действен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

От сдружението твърдят, че са взели всички вероятни ограничения за отбрана на колектора, които са в техните благоприятни условия, като са обезпечили и жива защита посредством възнаграждение на външна компания, която прави обходи.

ЧЕЗ разчита на способените органи за изясняване на всички условия към случая и определяне на нарушителите, като и на съдействието на виновните институции да се преустановят похищенията по електроенергийната инфраструктура.

Дружеството осведоми потребителите в засегнатите региони, че, след премахване на вредите, ще възвърне естествената скица на електрозахванване на клиентите, като е допустимо това да бъде съпроводено с кратковременни изключвания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР