Съюзник на президента Владимир Путин предупреди, че Русия има оръжия,

...
Съюзник на президента Владимир Путин предупреди, че Русия има оръжия,
Коментари Харесай

Западът настръхна! Съюзник на Путин със смразяващо предупреждение

Съюзник на президента Владимир Путин предизвести, че Русия има оръжия, с които да унищожи всеки зложелател, в това число Съединени американски щати, в случай че е застрашено личното ѝ битие, като увери, че Вашингтон подценява нуклеарната мощност на Москва, съобщи " Ройтерс ", осведоми Българска телеграфна агенция.

" Американските политици, хванати в клопката на личната си агитация, остават уверени, че при положение на директен спор с Русия, Съединените щати са способни да стартират подхващат предпазен ракетен удар, след което Русия към този момент няма да може да отговори. Това е недалновидна нелепост и е доста рисково ", съобщи през днешния ден авторитетният секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев пред " Российская газета ".
-->
" Русия е търпелива и не плаши никого с военното си преимущество. Тя обаче разполага със модерни неповторими оръжия, способна е да унищожи всеки съперник, в това число Съединени американски щати, при положение на опасност за нейното битие ", сподели Патрушев.

Русия съобщи, че една от аргументите, заради които е изпратила десетки хиляди бойци в Украйна през февруари предходната година в по този начин наречената от нея " специфична военна интервенция ", е била да се опълчи на възприеманата опасност за сигурността, произлизаща от доближаването на Киев с ръководения от Съединени американски щати защитителен съюз НАТО.

Оттогава Русия упреква Запада, без да показа доказателства, че насочва нуклеарни закани против нея, и приказва за готовността си да употребява нуклеарни оръжия при рискови условия, в случай че самото битие на съветската страна е застрашено, отбелязва " Ройтерс ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР