Съюзът на демократичните сили обяви подкрепата си за кандидата на

...
Съюзът на демократичните сили обяви подкрепата си за кандидата на
Коментари Харесай

СДС подкрепи Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Съюзът на демократичните сили разгласи поддръжката си за претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Това бе оповестено на конференция с присъединяване на народния представител и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова, претендента на ГЕРБ за кмет на града Здравко Димитров, основния секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров, Тони Симидчиева от управлението на пловдивската организация на „ сините”.

„ Днешната поддръжка е разумно продължение на рамковото съглашение, което беше подписано сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на национално равнище. Ние сме сестрински партии и е значима консолидацията на всички десни обединения освен на избори, само че и когато се вършат политики”, съобщи Менда Стоянова.

„ Съюз на демократичните сили изрично взе решение за поддръжка на претендентите на ГЕРБ за кметове на петте огромни града – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. С това демонстрираме, че дясното се сплотява. България би трябвало да се ръководи рационално, без популистки лозунги. За нас е значимо Пловдив да има десен претендент в лицето на Здравко Димитров”, заявява основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров благодари за поддръжката на Съюз на демократичните сили. „ Пловдив постоянно е бил синята цитадела на България и ще остане такава и през идващия мандат”, съобщи кандидат-кметът на ГЕРБ Здравко Димитров и добави: „ Не бива да допуснем нов застой – подобен, какъвто имаше в интервала 2008-2011 година, когато градът направи внезапен завой наляво. Със Съюз на демократичните сили сме от едно политическо семейство и съм уверен, че това е за положителното на града. За да продължи Пловдив да се развива като индустриалния център на България, с цел да покачваме приходите и да развиваме града”.

„ Не бива да пускаме Пловдив да бъде ръководен от Българска социалистическа партия, било то и през задната врата, както се случи по времето на мандата на Славчо Атанасов”, безапелационна бе и Менда Стоянова.

„ Днес е прекрасен ден за българската народна власт, тъй като обединяването вдясно постоянно дава положителни резултати”, безапелационна бе Тони Симидчиева от Съюз на демократичните сили в Пловдив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР