Съюзът на българските филателисти и Български пощи“ организират от 9

...
Съюзът на българските филателисти и Български пощи“ организират от 9
Коментари Харесай

Откриват национална филателна изложба с международно участие „Плевен фила 2022 г.“


Съюзът на българските филателисти и „ Български пощи “ провеждат от 9 до 11 декември 2022 година Национална филателна галерия с интернационално присъединяване „ Плевен фила 2022 “.

На изложбата ще бъдат показани български пощенско-филателни експонати и експонати от Италия, Румъния, Турция и Молдова. Всички сбирки ще бъдат показани върху 130 изложбени пана, което слага изложбата на висока позиция като филателно съревнование, съобщасват от " Български пощи ".

„ Български пощи “ ще връчат премия за най-хубав експонат.

Откриването е на 9 декември 2022 година от 11.00 ч. в Регионален исторически музей, гр. Плевен. В формалната гала ще вземат присъединяване кметът на Плевен – Георг Спартански, основният изпълнителен шеф на „ Български пощи “ – Богдан Теофанидис и ръководителят на Съюза на българските филателисти – Спас Панчев.

По време на изложбата ще работи щанд за продажба на пощенски марки и филателни материали на СП „ Българска филателия и нумизматика “ на „ Български пощи “. По време на ревюто, на 9.12.2022 година от 11.30 ч., ще бъдат валидирани пощенско-филателни издания на тематика: „ 200 години от рождението на Луи Пастьор “ и на 10.12.2022 година от 10.30 ч. - „ Транспорт – транспортни средства, профилирани за гасене на пожари ”. Поради Сovid пандемията, последното огромно филателно събитие се организира през 2019 година – Европейската филателна галерия „ Пловдив фила 2019 “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР