Съюзът на артистите у нас връчи вчера – в Световния

...
Съюзът на артистите у нас връчи вчера – в Световния
Коментари Харесай

Награденият с „Икар“ за изключителен принос Антон Радичев пред bTV

Съюзът на артистите у нас връчи през вчерашния ден – в Световния ден на театъра, влиятелните награди „ Икар “. Отличието за извънреден принос получи артистът Антон Радичев.

Страшно доста обичам да оказвам помощ и го върша, когато мога, сподели Радичев пред bTV

Израснал в крайния квартал към тухлените заводи, първенец по лека атлетика с трудности на 400 метра и един от най-хубавите радисти в казармата. Той обича да разсмива хората в близост. А в гримьорната, близо до огромна сцена на Народния спектакъл , с носталгия си спомня за едно момче и първата му работа като общ служащ по време на строителството на „ Нефтохим – Бургас “.

„ Наблюдавам хората. Искам да усетя живинката, да усетя характера на този човек. Оказва се, че доста от облиците съм взел от живота. Страшно доста обичам да оказвам помощ и го върша, когато мога “, споделя Радичев.

Една закъсняла депеша анулира околосветското странствуване и го насочва към тогавашния ВИТИЗ. Следват десетки функции в киното, театъра, предаването „ Клуб НЛО “. Обича всички облици, които е построил, даже и негативните.

Почетен " Икар " за чест и достолепие получи Симеон Алексиев от Пловдивския трагичен спектакъл

„ Киното си е кино, а театърът си е спектакъл. Друго е да снимаш по 4-5 дубъла, до момента в който изберат единия от повторенията, а друго е да живееш живота си на сцената и да го живееш същински, Много съм се радвал за това, че мога да пребивавам същински на сцената.. няма по какъв начин, това е ситуацията ”, споделя отличеният артист пред bTV.

Гледайте във видеото цялото изявление на Цветелина Петрунова с Антон Радичев!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР