Сайтът за дрехи и обувки Poshmark достигна пазарна капитализация от

...
Сайтът за дрехи и обувки Poshmark достигна пазарна капитализация от
Коментари Харесай

Сайт за дрехи втора ръка достигна пазарна капитализация от над 7 млрд. долара

Сайтът за облекла и обувки Poshmark доближи пазарна капитализация от 7,1 милиарда $ в границите на първия си ден от първичното обществено предложение на американската фондова борса, съобщи Би Би Си. Цената на акциите започва от 42 $ и доближи 97 $ в края на търговията.

Сайтът е известен с това, че предлага огромен избор на артикули втора употреба, като този сегмент на онлайн търговията ще види забележителен интерес от страна на вложителите през идващите години заради ограниченията против климатичните промени.

Компанията съумя да притегли 277 млн. $ по време на търговията.

Инвеститорите демонстрират мощен интерес към новите акации на борсата. Компанията за краткосрочно наемане на жилища Airbnb направи своето първично предложение на акции в края на 2020 година Въпреки тежката година ползата към нея е мощен, като цената на акциите се увеличи от към 120 до 180 $ единствено в границите на последните 30 дни. Пазарната капитализация на Airbnb доближи 108 милиарда $.

Същото важи и за компанията за доставка на храна DoorDash, чиято акция се увеличи от 190 до 207 $ в последните 30 дни, като по този метод доближи пазарна капитализация от 65 милиарда $.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР