Сайтът varnatraffic, който показва разписанието в реално време на автобусите

...
Сайтът varnatraffic, който показва разписанието в реално време на автобусите
Коментари Харесай

Сайтът Варна трафик работи отново

Сайтът varnatraffic, който демонстрира разписанието в действително време на рейсовете на градския превоз във Варна, работи още веднъж в цялостния си потенциал, съобщи радио Варна.

Информацията за линиите и тяхното разписание към този момент е въведена в приложението, само че придвижването на рейсовете и тролейбусите в действително време към момента не действа в цялостния си тип, съобщи moreto.net.

Сайтът спря да демонстрира настояща информация от 5-ти февруари, а пасажерите можеха да наблюдават придвижването на рейсовете и тролейбусите в уеб страницата itransport.varna.bg, който е разработка по плана за Интегриран градски превоз на Варна. Новият уебсайт обаче провокира неодобрение от страна на жителите, които не утвърдиха функционалностите на приложението. Поради това в края на предишния месец " Градски превоз " ЕАД и Varnatraffic се договориха да възстановят работа. Срещу сумата от 1000 лева без Данък добавена стойност месечно за първите 6 месеца и по 500 лева без Данък добавена стойност месечно за следващ интервал, Varnatraffic се задължава да възобнови уеб страницата, а общинското сдружение да изпраща данни към него.

В последна сметка остарялото и добре познато за варненци приложение, още веднъж проработи и в него може да бъде следена настоящата информация за разписанието на рейсовете и тролейбусите в града.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР