Сайтът на врачанския седмичник „Конкурент“ снощи грубо си позволи да

...
Сайтът на врачанския седмичник „Конкурент“ снощи грубо си позволи да
Коментари Харесай

Срам и позор! „Конкурент“ цензурира пресцентъра на Министерски съвет заради собственика си Делян Пеевски /доказателства/

Сайтът на врачанския седмичник „ Конкурент “ нощес жестоко си разреши да цензурира формалното известие на Министерски съвет, обвързвано с поисканите оставки на трима основни министри, откри инспекция на организация BulNews.
Тексът е предаден в манипулативен тип, защото в него липсва името на Делян Пеевски, което другояче попада в документа, подписан от Бойко Борисов. Причината за тази тежка цензура е, че Корпулентният народен представител е същинският притежател на банкрутиралия ежедневник.
Оригиналното изречение е: “По време на съвещанието координаторите на партията желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста – оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски “. В уеб страницата на „ Конкурент “ името на политика липсва /виж факсимилето/.
През 2010 година той закупи 50% от изданието, а 2 години по-късно основателят на вестника Даниел Бузов му продаде в кабинета на притежателя на КТБ Цветан Василев и останалите 50%. За да не нервира публичното мнение, Делян Пеевски се скри зад един мишок от Горна Оряховица, който беше назначен за притежател на врачанския „ Конкурент “ и бургаския „ Черноморски фар “. Няколко години по-късно и двата всекидневника банкрутираха и сега агонизират като седмичници.
Във Враца главната виновност за съсипването на изданието има основният редактор Георги Александров. Липсата на професионални качества у дребничкия публицист повлече поверения му „ Конкурент “ към дъното и затова музовирите му лепнаха прякора Гошо Синдика, защото той като същински синдик стартира методично да завършва активността на компанията.
Вчерашната цензура в уеб страницата на седмичника със скриването на името на техния притежател Делян Пеевски е следващото доказателство за манипулативния им метод на работа. Направилият тази дивотия би трябвало да е огромен простак, в случай че си е мислил, че по този начин ще помогне на чорбаджията си. Вече съществуват задоволително количество свободни медии, които пуснаха истинския текст с името на политика от Движение за права и свободи и по този начин хората имат опция да получават същинска информация за политическата обстановка в страната.
Обществеността във Враца към този момент би трябвало ясно да покаже своето отношение към Делян Пеевски, против който сега е въстанала цялата страна. Един от тях е да спре да купува от павилионите неговия вестник и той да отиде в кошчето за мръсни хартиени парцали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР