Сайтът на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“ днес за пореден път

...
Сайтът на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“ днес за пореден път
Коментари Харесай

Фейк нюз! Сайтът на фалиралия „Конкурент“ пусна фалшива новина за намерен труп на жена край Дунавци /доказателства/

Сайтът на банкрутиралия врачански ежедневник „ Конкурент “ през днешния ден за следващ път пусна подправена вест, откри инспекция на организация BulNews.
Тази нощ, в 3.25 часа, основният редактор Георги Александров, с показателния прякор Гошо Синдика, е качил сензационната вест за открит мъртвец на жена в Дунав край Дунавци – „ Зловещо! Откриха женски мъртвец в река край Дунавци “. Разбира се, новината е обявена с необяснимия за естествените хора възторг от „ научи преди всички „ Конкурент “ “. Пропуснато е единствено „ още веднъж “, само че и по този начин личат дълбоките професионални комплекси на проваления началник на славното в миналото издание. По всичко проличава, че той е написал тази фалшив вест още във вторник вечерта, само че я е заредил за дребните часове на деня, с цел да се опита получи преимущество пред водача BulNews.
В лъжите си дребничкият публицист е стигнал до такава степен, че чак е показал нейните години, растеж и даже неналичието на предните й зъби. Според електронното издание на „ Конкурент “ повече детайлности се очаквали в днешния бюлетин на полицията във Видин.
Днес обаче в същия този бюлетин няма нито дума за сходен случай.
„ Не е открит мъртвец на жена в Дунава нито през вчерашния ден, нито до този миг. Няма сходен сигнал до локалната полиция “, съобщи особено за BulNews пиарът на регионалната дирекция на полицията във Видин Лора Стефанова.
От окръжната прокуратура във Видин потвърдиха, че през миналия ден на територията, покривана от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, не е намиран женски мъртвец.
Така на процедура всички заинтересувани институции изрично отхвърлиха тиражираната вест на „ Конкурент “. Направеното от уеб страницата на умиращия вестник се посочва единствено по един метод: неистина!
Това не е първият случай, в който Гошо Синдика си измисля вести, с цел да подведе хората и да натрупа трафик. Последният подобен беше единствено преди няколко месеца, когато още веднъж в късните часове той гръмна за мъртвец на Е-79 край село Скравена. И тогава всички институции изрично отхвърлиха да има сходен случай. Въпреки това и през днешния ден, и тогава, подправените вести останаха на уеб страницата и не престават да подвеждат оределите читатели на банкрутиралия ежедневник. И тогава, и в този момент, никой не сервира извинения от името на изданието за опашатите неистини.
Любопитно е и какво мисли по въпроса назначеният за притежател на „ Конкурент “ Димитър Николов - Мито Мухъла. Куклата на конци на Делян Пеевски обича да го раздава честен стожер в обществото и би трябвало един път вечно да реши казуса с лъжите на Гошо Синдика. Иначе изданието и неговият уебсайт ще останат в историята като „ Фабриката за подправени вести “. Ако въобще на някой към момента му пука за следващия медиен труп…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР