Сайтът Фламган.бг излезе със своя позиция след публикуваната тази сутрин

...
Сайтът Фламган.бг излезе със своя позиция след публикуваната тази сутрин
Коментари Харесай

Флагман.бг предаде на ГДБОП източник на фалшива новина, предизвикваща шок и ужас

Сайтът " Фламган.бг " излезе със своя позиция след оповестената тази заран фашива вест за гибелта на сина на строителния бизнесмен Йордан Динев.

``
реклама

Ето какво написа медията преди минути:

" Мейл, получен в формалната публицистична поща на Флагман.бг в 7:57 часа – с посочен домейн в yahoo.com и действителен телефон, описа за злополука, при която нощес е умрял синът на строителния бизнесмен от Свети Влас Йордан Динев.

Следвайки всички правила за упражняване на достоверна публицистика, направихме всичко нужно за удостоверение на написаното.

Дежурният редактор се обади на кмета на град Свети Влас Иван Николов, с цел да изиска удостоверение. „ Ако автомобилът е Ауди А4 с числа 14 20, да знаете, че това е номерът на Иван. Някой би трябвало да ви го удостовери ”, сподели кметът на Свети Влас. Той добави, че този автомобил бил подарък от татко му отпреди 20-ина дни и ни посътветва да търсим информация за синьо ауди А4 с тези регистрационни номера.

Екипът продължи да търси поредно удостоверение от кмета на Несебър Николай Димитров и пресаташето на братя Диневи –Биляна Боянова. Поради ранния час от тях не получихме позвъняване.

Дежурният редактор позвъни на телефона, който бе разгласен в мейла – 0889-72-23-... Отсреща отвърна мъжки глас. Представи се за Георги Динев – братовчед на Иван и описа какво се е случило нощес.

При въпрос от страна на основния редактор Катя Касабова към индивида, представящ се за Георги Динев, дали може да каже Аудито каква серия е и с какъв регистрационен номер, получихме удостоверение за същото, което ни заяви и кметът Иван Николов.

В края на диалога ни така наречен Георги Динев сподели, че се намира в хотел на бул. " България " в София и сега се усеща по-добре, уведомили са бащата Йордан Динев, който е в чужбина.

Минути след обявата ни, която се базираше върху по този начин събраните данни, се оказа, че няма злополука и Иван Динев е жив и здрав. Същото го удостовери и майка му Зорница.

Към момента Флагман.бг предава писмото и извършените телефонни диалози в ОД на МВР-Бургас с гледище казусът да бъде разследван неотложно.

Приемаме тази режисура за груба провокация освен против родителите и околните на Иван Динев, само че и против построявания към този момент 9 години престиж на медията ни да приготвяме и сервира достоверна информция за нашите читатели.

Наясно сме, че сходно леке върху репутацията ни мъчно би могло да бъде заличено, поради което настояваме сътрудниците от останалите български медии да ни поддържат в този миг с искане да се вкарат строги ограничения при издирването на лица – компютърни и телефонни нарушители.

Смятаме, че става въпрос за проведена незаконна група в този случай и ще предадем всичко, с което разполагаме на профилираните органи. Недоброжелателите на фамилия Диневи, които явно са били наранени и от наши изявления, явно са добре готови и реализираха задачата си ". 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР