Саяна (Хасково) влезе като основен коркурент за върха в настоящото

...
Саяна (Хасково) влезе като основен коркурент за върха в настоящото
Коментари Харесай

Сезонът на Саяна – есенен провал, пролетно пробуждане

Саяна (Хасково) влезе като главен коркурент за върха в актуалното състезание на Югоизточната Трета лига. Аргументите за тези смели прогнози бяха повече от безапелационни – второ място в шампионата през предишния сезон, полуфинал на шампионата за купата на Аматьорската футболна лига и опазване на футболистите, постигнали тези триумфи. Равносметката след одеве завършилата акция демонстрира единствено едно усъвършенстване – тима игра край за купата на АФЛ. В шампионата обаче отстъпи с три позиции, финиширайки на пето място. Старши треньорът Живко Желев разяснява пред Sportal.bg снижаването на хасковския отбор.

„ Първата половина от сезона беше неуспех за нас. Сами сме си отговорни за това. Загубихме доста точки, които можехме да спечелим. Логично е да сме надалеч от челото на класирането. Завършихме есента на шеста позиция. През зимната пауза се разделихме с футболисти, които бяха съществена част от състава. Взехме млади момчета. Наложиха се в тима и ще са значима част от него през новата акция. Това е една от аргументите да съм удовлетворен от втората част на сезона. В нея се представихме добре. За страдание не успяхме да спечелим купата на АФЛ. Непосилно беше да наваксаме изоставането си в шампионата, което беше извънредно оспорвано “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР