Съвземам се, опитвам се да се държа заради децата си.

...
Съвземам се, опитвам се да се държа заради децата си.
Коментари Харесай

Вдовицата на убития пловдивски полицай пред БЛИЦ: Съвземам се след трагедията благодарение на хората с добри сърца

Съвземам се, пробвам се да се държа поради децата си. След нещастието доста сътрудници на Делян, наши другари, познати и непознати хора ми оказват помощ. Благодаря им от сърце, че не ме оставиха сама в подобен тежък миг. Явно още има българи с огромни и съпричастни сърца. Това разяснява пред БЛИЦ Делка Палазова. Припомняме, че младата жена остана вдовица, откакто пловдивската шофьорка Катя Лерца връхлетя с джип върху служителя на реда Делян Палазов и го умъртви на място. Драмата стана преди към месец в региона на парк Лаута в Пловдив, където се организираше национален събор. Полицаят е охранявал събитието, когато при изпреварване на друго возило Лерца го опустошава и убива.

На погребението на 36-годишният мъж се събраха стотици негови сътрудници. Те започнаха акция в помощ на почерненото семейство, тъй като вдовицата би трябвало да устоя двете дребни деца с минимална заплата. В сметката на Делка Палазова са събрани към 8 000 лв., заяви тя пред БЛИЦ.

В редакцията ни се обади и варненската журналистка Дона Атанасова, която има вила край морето. Тя предлага безвъзмездна отмора на вдовицата и двете деца. Готова е да ги посрещне в комфортно за тях време и се надява най-малко малко да разсее Делка и децата и да ги откъсне от всекидневието им.

БЛИЦ още веднъж разгласява банковата сметка с молба, който може и е съпричастен към нещастието, да помогне:

Име: Делка Танева Палазова
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG71UNCR75271065752515 BIC UNCRBGSF


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР