Съвсем скоро в София ще открием бизнес среда, неповторима по

...
Съвсем скоро в София ще открием бизнес среда, неповторима по
Коментари Харесай

Духът на Wine&Spirits Show излиза отново от бутилката през април

Съвсем скоро в София ще открием бизнес среда, неповторима по своя дух. Защото в българската столица ще стартира Wine&Spirits Show. Единственият по рода си формат ще събере сектора на виното, високоалкохолните питиета и бирата. В Интер Експо Център, от 7 до 9 април, ще се стекат ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри и изобщо всички, които търсят и откриват ентусиазъм за бизнеса си в напитките от близо и надалеч.

Присъстващите на Wine&Spirits Show ще се срещат с качествените вино, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови питиета и доста други. Разбира се, измежду десетките изложители в Интер Експо Център и през тази година ще има български и задгранични компании, предлагащи висококласни хранителни артикули, подхождащи на класните питиета. Кои са те? Отговорите откриваме в онлайн-платформата.

И през тази година уредниците – Интер Експо Център и DiVino – ще обособят бизнес и презентационни зони. На тях посетителите ще задълбочат познанията си, ще дегустират, проучват и съпоставят напитките. С обединените старания на уредниците, изложителите и специфичните посетители, публиката още веднъж ще се наслаждения на професионални лекции, презентации и семинари. Разбира се, чакат ни и завладяващи кулинарни изкушения. За тях уредниците дадоха обещание да ни опишат повече идващия път.

Wine&Spirits Show има основно значение за изложбената промишленост

С първото издание на формата през 2021г. в действителност бе белязано възраждането на българския изложбен бранш след настъпването на пандемията.

Големият интерес, който притегли към себе си, потвърди потребността на пазара към формата. Публиката регистрира главното преимущество на Wine&Spirits Show – ревюто е обединител на разнообразни стопански браншове, които в средата на виното, високоалкохолните питиета и бирата и питателните артикули от висок клас намират съществена пресечна точка. Освен ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, поради качествата си, форматът притегли вниманието на ритейлъри, кетъринг компании, ивент мениджъри, рекламния бранш и други. „ Заради всичко това присъстващите дефинираха формата като феномен за страната ни “, разясняват уредниците.

Какво ще ни предложи Wine&Spirits Show 2022? С интерес чакаме да разберем от 7 до 9 април в Интер Експо Център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР