Съвсем скоро руският автомобилен завод АвтоВАЗ ще пусне серийна версия

...
Съвсем скоро руският автомобилен завод АвтоВАЗ ще пусне серийна версия
Коментари Харесай

Най-мощната Lada Vesta ще е страхотия на пътя

Съвсем скоро съветският авто цех АвтоВАЗ ще пусне серийна версия на модела Vesta Sport. В съветското интернет пространство изтекоха шпионски фотоси, показващи по какъв начин ще наподобява автомобила, написа Факти бг.
Колата от фотосите е без камуфлаж, само че единствено по-внимателен оглед може да подскаже, че става дума за спортна трансформация.

На изображенията, оповестени от RCI News се виждат петте болта на по-големите джанти, както и дисковите спирачки откъм гърба. Иначе спортната версия ще разполага с автентичен аеродинамичен обвес, който ще повтаря значително този от концепцията, показана през 2016 в Москва.



Автомобилът ще бъде екипиран с нови амортисьори и пружини, както и с осъвременена скоростна кутия. В салона ще са налични нови седалки с увеличена странична поддръжка, нов волан, тапициран с кожа и друг приборен панел. Визуалната картинка приключва с ефектни 17-цолови джанти.

Що се отнася до мотора, то той ще е с работен размер от 1.8 литра, атмосферен и форсиран от 149 на 180 конски сили. Спекулациите с 1.4-литров турбомотор най-вероятно ще се окажат погрешни. По непотвърдени данни АвтоВАЗ се е отказал от създаването му.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР