Съвременният застоял начин на живот разболява хората. Стресът също оказва

...
Съвременният застоял начин на живот разболява хората. Стресът също оказва
Коментари Харесай

Лечителят И. Гарабитов: Застоялият начин на живот разболява хората

Съвременният застоял метод на живот разболява хората. Стресът също оказва въздействие на имунната система. Срещу грип е добре да се пие мед, лимон, дижнидифил, чесън и ябълков оцет.
Това разгласи в предаването „ Тази събота” по бТВ лечителят Иван Гарабитов.

Срещу грип е целесъобразно да пием мед, лимон, дижнидифил, чесън и ябълков оцет. Това е естествен имуностимулатор, посочи лечителят. От застоялия метод на живот си нанасяме огромни увреждания. Спортът е единственият метод за подсилване на организма. Трябва да се намира време за физическа подготовка. Гарабитов посъветва всяка заран да отделяме най-малко пет минути за извършения. Физическите практики укрепват и имунната система.

Важно е и прочистването, с цел да изхвърлим токсините, изключително след празници с щедро хранене. Това ще увеличи имунитета ни.

Хората с наднормено тегло са най-уязвими, само че и стресът оказва голямо въздействие върху имунитета. Има физически, душевен, нравствен стрес и всичко това се натрупа и понижава защитните функционалности на организма.

Храните с ГМО хранят паразитите в организма и също са нездравословни. Човек когато е болен е по-добре да остане гладен, с цел да не се подхранват вирусите. Хубаво е да се яде жито от лимец, лимони, плодове и зеленчуци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР