Съвременните системи за слънцезащита допринасят за енергийния комфорт в помещенията,

...
Съвременните системи за слънцезащита допринасят за енергийния комфорт в помещенията,
Коментари Харесай

От „Корал Спектър” Как може лесно да управлявате сенника...

Съвременните системи за слънцезащита способстват за енергийния комфорт в пространствата, като резервират топлината в тях през зимата и предотвратяват прегряването им през лятото. Те са част от интериора и фасадата на всяка постройка, образуват нейната характерност и визия.

За да бъде домът ви ветровит, да се радвате на цветята на терасата или на зеленината на двора, би трябвало да имате подобаващата слънчева отбрана. А какво да се каже за заведенията - всеки избира да седне извън, да се радва на топлото време и да изпие едно пиво под прохладата на прекрасен сенник. За хубавите сенници се грижат експертите от „ Корал Спектър “. Фирмата е водач на българския пазар в проектирането, производството, монтажа и поддръжката на всички типове слънцезащитни уреди: сенници, перголи, преградни пана, стационарни структури, акрилни и ПВЦ покривала, елементи и материали за тях както и електрозадвижване. Фирмата има офиси в София и Пловдив, както и дистрибутори на територията на цялата страна.

В офисите на компанията ще получите способени препоръки, с цел да изберете най-подходящите модели сенници и материали, без компромис с качеството на изделията. Всички материали са от водещи европейски компании. В офисите могат да се предложат повече от 100 дизайна на акрилни платове на компания „ Сатлер “, Австрия. Електрозадвижването е на компания „ Сомфи “, Франция - потвърден водач в електрозадвижването на сенници, щори и порти. Ако сте почитател на новите технологии, благодарение на iO моторите и устройството Connexoon Box, обвързвано с интернет, може да управлявате сенника или перголата от смарт телефона си от разстояние. Ако тези редове са ви предиздвикали да се възползвате от предложенията на компания „ Корал Спектър “, то се обадете на тел. 0894 380 900 за Асеновград; тел. 0894 380 902 за Пловдив; тел. 0894 380 901 за София. Отзивчиви специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси. В случай че сте в друга част на България, ще ви бъдат предоставени телефони на наши дистрибутори, които обслужват региона.

За повече информация посетете уеб страницата: www.coralspektar.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР