Съвременните онлайн букмейкъри са мултифункционални платформи, които съчетават спортни залози

...
Съвременните онлайн букмейкъри са мултифункционални платформи, които съчетават спортни залози
Коментари Харесай

Топ 6 онлайн букмейкъри за залози

Съвременните онлайн букмейкъри са мултифункционални платформи, които съчетават спортни залози на идни и дейни събития. Приемат нови клиенти, навършили пълноправие, и утвърждават изплащанията в къси периоди. В България действат няколко оператора, които са узаконени от регулатора (НАП) и оферират услуги на международно равнище. Според изследване на Bukmeikari.net, следва да разгледаме кои са топ 6, какво предлагат  те и с какво се отличават между тях.
– опция за редактиране и отчасти затваряне на онлайн
залози – Live събития и съчетание на пазари – залози на Първа, Втора и Трета лига на България – маркети за голмайстор и асистенции в мача –  подобрени коефициенти и гледане на срещи в действително време – специфична функционалност за съчетание на пазари от един дуел
*Промоционалните предложения от всеки от горните уеб сайтове имат свои лични правила и условия, които се ползват. Те могат да бъдат прегледани на съответния уебсайт преди да се регистрирате. По този метод ще си гарантирате спокойна игра.
Кратък преглед за всеки от лицензираните онлайн
букмейкъри
Гореизброените марки са образец за висококачествени онлайн
букмейкъри за спортни залози . В тях българските играчи ще намерят събития от десетки дисциплини, ще предвиждат разнообразни изходи с опция да се възползват от впечатляващи предложения. Следва да разгледаме всеки един поотделно, с цел да може изборът на потребителите да е оптимално улеснен.
Bet365
Bet365 e английската компания, която оперира на десетки пазари, в това число в България.

Родните консуматори се любуват на многообразие от тиражи със надпревари по футбол, тенис, надбягвания с коне и други спортове. Контролират талоните си посредством Кеш Аут, който е екипиран с варианти за автоматизирано и отчасти затваряне, и вършат промени по фишовете след активирането им с “Редактирай
залог ”.

В добавка към преимуществата на Бет365 споделяме: ACCA
бонуса, уреждането на селекции преди края на дуелите и връщането на залога при нулев хикс.

*Потребителите може да се записват и да подават 10 лева или повече в тяхната сметка и да получат Кредити за Залози на цената на техния квалифициращ депозит (до 100 лв), откакто създадат квалифициращи
залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org 

WinBet

WinBet е благосъстоятелност на родна компания и удостоява своите консуматори с богата стратегия за
залагане на футбол, баскетбол, тенис. Платформата за спортни залози е разграничена на два бранша – Пре-Мач и На Живо. Първият насочва към идни дуели, до момента в който вторият – към събития, които се организират сега. За по-добър разбор клиентите имат разполагаем Live TV, цялостна статистика и тракер в действително време.

Електронният фиш разполага с алтернатива за бързо приемане на новите коефициенти, която форсира
залагането и спомага при предугаждане на мачове онлайн.

Betano

Betano предлага неповторими функционалности, комфортни приложения за телефон и разнородни тиражи. Ако залагащите за затруднени да изберат най-логичните маркети за деня, може да пробват опцията “Ментор за
залагания ” в Бетано и той ще им даде насоки. Освен това букмейкърът предлага Cash Out от началото до края на срещите, ранно погашение за 5+ спорта и ACCA бонус до 50%.

Palms Bet

Характерни за Палмс Бет са специфичните
залози, налични към топ шампионатите в Европа. Благодарение на тях потребителите могат да предвиждат какъв брой общо попадения ще паднат в кръга, какъв брой корнера ще получи даден тим, какъв ще е броят на картоните в определен конфликт.

За сформиране на професионален разбор клиенитите имат разполагаем подробната статистика и симулацията на срещата в. Ако преценяват, че дадена алтернатива, добавена в електронния фиш, е под въпрос дали ще приключи с сполучлив излаз, имат право да я отстранен.

Bwin

През годините bwin се потвърди като главен сътрудник на именити футболни клубове, даже подписа контракт за спонсорство на УЕФА Лига Европа и Лига на Конференциите.

Освен вложения в поддръжка на спорта, bwin влага средства в рационализиране на платформата за
залози и обезпечаване на по-добра среда на крайните консуматори. Регистрирайки се в уеб страницата, получавате достъп до предварителни тиражи и страница с дейни събития, чийто месечен брой доближава 25,000.

Bwin България предлага Combi+ и Price Boosts селекции, чиито ставки са усъвършенствани, както и съвременен Кеш Аут за повсеместен надзор над основаните фишове.

Sesame

Пещерата на Сезам Онлайн крие непредвидени
бонуси и вълнуващи залагания на спортни срещи. Българският букмейкър е построил функционален уеб страница, който се конкурира сполучливо с потвърдени имена в международната промишленост. Това се дължи на богатата спортна стратегия, персоналните предложения и изплащането на облаги, преди да е прозвучал последният сигнал на съдията.

Как се правят оценка водещите онлайн
букмейкъри в България
Доверието сред
хазартен бранд и клиент се построява мъчно. От нас се изисква да следваме общите условия на уеб страницата и да демонстрираме преданост, до момента в който компанията би трябвало да покаже почитание и правилно отношение.

Целта на този справочник е да ви показа потвърдилите се онлайн
букмейкъри от близко и да ви осведоми за главните им прерогативи. В умозаключение слагаме финален рейтинг, който се базира на няколко фактора:
Наличие на лиценз и документи за сигурност; Удобство и експедитивност при плащанията; Поддържане на
бонуси с лесни правила; Защита на сметката от злонамерени опити за вход; 24/7 помощ от съпорта; Следене на повече спортове и първенства; Разнообразие от пазари и типове коефициенти; Удържане на невисок марж (комисионна).
Важно е изборът на онлайн
букмейкъри да бъде необорим. Не е желателно искащите да опитат тръпката от залагнията да се включват в първия уебсайт, който им изскочи отсреща, тъй като е допустимо да не дава отговор на желанията им. Например някои компании се концентрират върху конните надбягвания, други прибавят повече футболни дуели, до момента в който трети са подобаващи за почитатели на eSports.
Онлайн
букмейкъри - Регулации и лицензи
Спортните
залагания в България се контролират от Национална агенция за приходите. Агенцията следи за виновната игра и правилното отношение на марките към клиентите. Препоръчително е потребителите да вземат участие в лицензирани уеб сайтове за залози.

Избирайки платформа от актуалната публикация за избор на онлайн
букмейкър , бъдещите играчи получават към този момент прегледани идоверени платформи. Залозите се уреждат по отношение на публични резултати, предоставени от уредниците на шампионатите, само че в случай че въпреки всичко в случай че клиентите открият нарушаване, може да подадет тъжба към Национална агенция за приходите.

Всеки легализиран оператор на
залози онлайн заплаща годишна такса и налог върху облагата. В случай че не съблюдава някое изискване, не изплати обещани бонуси или наруши политиката за реклама, лицензът му се лишава за избран интервал от време.

В уеб страниците на
букмейкърите са оповестени номерата на разрешенията, издадени от регулатора, и по кое време изтичат.
Бонуси
Класирането за
бонуси в онлайн букмейкърите има своите неоспорими преимущества, само че при изискване, че се съблюдават разпоредбите и заложените периоди.

Най-често срещаните промоции се изявяват в приемане на безвъзмезден
залог, нарастване на депозита или даром към облагата, което води до растеж на салдото.

Още при регистрация в който и да е онлайн
букмейкър клиентите получават промо предложение. Нарича се “Начална оферта ” и най-често носи удвояване на квалифициращия депозит и Free Bets за топ мачове. В някои букмейкъри се постанова попълване на промо код, до момента в който в други – приемане и активиране на бонуса. След като операторът изплати заемите за залози, стартира да тече период, в който е наложително да се усвоят. Ако това не се случи, бонусът се анулира.

Не единствено новите клиенти в платформите за
залагане получават материални облаги. Най-лоялните консуматори се сблъскват със следните оферти.
Кешбек (Cashback) – връщане на % от изгубените
залози Презареждане – повишаване на депозит с избран % ACCA Бонус – нарастване на облага от акумулаторен залог (права колонка) Ранно погашение – авансово споразумяване на залог като печеливш, в случай че определеният отбор поведе с 2+ гола Застраховка Колонка – връщане на залог, в случай че единствено една селекция от батерия приключи с крах Нулево тъждество – отменяне на маркет, ако не паднат голове в срещата 0% марж – пазари без комисионна, които най-често идват от футболни, тенис и баскетболни дуели.
Препоръчително е да прочетете разпоредбите на офертите и да се уверите, че няма да ви основат проблем. Ако букмейкърът откри нарушаване, може да отнеме
бонуса, както и облагите, заработени посредством него.

 

Онлайн
букмейкъри съгласно броя на предлаганите спортове

38 спортни дисциплини

31 спортни дисциплини

37 спортни дисциплини

40 спортни дисциплини

11 спортни дисциплини

35 спортни дисциплини

Какви спортове оферират българските уеб сайтове за
залози
Спортовете, които се излъчват в народен ефир, провокират максимален интерес при залозите. Естествено, водач е “Цар Футбол ”, следван от тенис на корт, волейбол, бокс, баскетбол, хокей на лед.

Ако се вгледате в секцията “Топ Лиги ”, намираща място в множеството онлайн
букмейкъри, ще забележите, че най-вече залози генерират шампионатите:
Премиър лийг; Първа Бундеслига; Ла Лига; Серия “А ”; Шампионска лига; Лига Европа; Първа лига на България; Купа на България; Лига 1 на Франция; NBA; ATP и WTA тур; NHL; Евролига по баскетбол.
Електронните спортове усилват зрителската си публика и намират приложение в българските онлайн
букмейкъри . Това са дуели сред професионални геймъри на известни видеоигри – тактики, шутъри, спортни симулатори и така нататък Залагащите могат да плануват освен кой ще завоюва, само че и какъв брой карти ще бъдат изиграни, прецизен резултат, триумф с хендикап.

Нараства търсенето на виртуални спортове в
букмейкърите заради две аргументи: бърз процес и осъществяване на мачове 24/7. В тази категория попадат софтуерни прототипи на дисциплини като футбол, бейзбол, хокей на лед, баскетбол, конни надбягвания, НАСКАР и други.

Виртуалните срещи не престават към 3 минути, след което има къс период за приемане на
залози за идващия кръг. Възможно е виртуалките да се комбинират между тях и да вземат участие във фишове с пазари от действителни спортове.

За да разнообразят тиражите си, известните онлайн
букмейкъри оферират екзотични онлайн залози на политика, музика, кино, шоубизнес, персона на годината. Например, в случай че сте уверени, че песента на България за Евровизия е добра, може да извършите залог за победа или попадане в челната тройка.
Онлайн
букмейкъри - коефициенти, залози и пазари
Стана ясно кои са най-известните спортни
залози, само че какви варианти за игра са оповестени в тиражите на българските онлайн букмейкъри?

Не е изненада, че крайният излаз (1x2) се търси всеобщо от почитателите на футбола. Той цели отгатване на спечелилия в постоянното време. Но в наши дни уеб страниците за
залагане оферират различни маркети, обособени в категории: Основни; Полувреме; Голове; Корнери; Картони; Специални; Бързи пазари.

Благодарение на новаторски инструмент, наименуван Bet Builder, потребителите могат да комбинират по няколко селекции от мач в обща колонка. Например, в случай че домакинът ще завоюва, ще паднат над 2.5 гола и ще бъдат изпълнени над 9.5 ъглови удара, потребителят може да добави трите варианти в батерия и да завоюва, в случай че се окажат сполучливи.

Почитателите на тениса плануват развоя на геймовете и сетовете, какъв ще е точният резултат, с каква разлика ще настъпи успеха и така нататък Към мачовете по баскетбол има самостоятелни маркети, изискващи прогноза за представянето на играч. Например потребителят може да заложи на брой точки, асистенции, извоювани битки и дали играчът ще направи трипъл-дабъл.

Коефициентите в българските онлайн
букмейкъри са десетични, само че има уеб сайтове, които позволяват превръщане в дробен, американски, малайски или хонконгски тип.

Обикновено операторите удържат комисионна, наричаща се “марж ”, в порядъка на 4% до 10%. Напоследък обаче се появяват предложения с усъвършенствани коефициенти, даже има селекции с 0% марж. Това оказва позитивен резултат върху ставките и благоприятства
залагането.

 

Онлайн
букмейкъри

Минимален депозит

Минимален
залог

10лв

0.20лв.

10лв.

1лв.

10лв.

1лв.

10лв.

0.25лв.

10лв.

0.50лв.

10лв.

0.20лв.
Залози онлайн при онлайн
букмейкъри
Коя е главната разлика сред пре-мач и лайв залозите в
букмейкърите? При първите, потребителите имат задоволително време за осмисляне на прогнозата, до момента в който при вторите би трябвало да работят навременно. Спрямо резултата и статистиката на дуела се следят промени в ставките и линиите на маркетите.

В множеството уеб сайтове има обособен сегмент, наричан “На Живо ”, който съдържа дейни събития. Те се поделят в секции по отношение на началния час и шампионата.

За по-голямо облекчение са добавени помощни принадлежности като:
Програма – демонстрира кои мачове ще бъдат налични за Live залози; Multibet – следене и
залагане на няколко срещи едновременно; Промяна на коефициентите – автоматизирано одобрение на нови и по-високи ставки; Тракер – демонстрира къде се развива действието и кой владее топката; Статистика – дава информация за главните индикатори на двата отбора/ играча.
Не липсват онлайн
букмейкъри с Livestream. Те излъчват мачове от NBA, ATP, Бундеслига на Германия, Ла Лига, без да таксуват посетителите си. Но активирането на стрийма е обвързано с регистрация и съществуване на най-малък баланс.

И при лайв залозите има огромен, тениса и баскетбола. Към тях можем да причислим една по-нетрадиционна дисциплинираност за родните ширини – тениса на маса, която предлага доста събития и динамичен процес.

Сред известните маркети за
залози онлайн са: идващ гол; резултат в настояща част; победител в последващо разиграване; азиатски хендикап; да означи гол в остатъка от дуела.
Мобилни
залози – приложения и уеб страници
Еволюцията на
букмейкърите стартира през 90-те години, когато се създадоха първите уеб сайтове за залози онлайн. Но през последното десетилетие от ден на ден компании влагат в мобилни услуги, за да обезпечат по-удобна и безвредна среда за игра от разстояние.

Създават се олекотени версии на уебсайтовете, които се приспособяват към таблети и смарт телефони, без значение от операционните им системи. Потребителите не са задължени да теглят и конфигурират файлове, тъй като могат да влязат в платформата през вграден уеб браузър.

Още по-практични и надеждни са мобилните приложения, които са пригодени за по-нови версии на iOS и Android OS. Залагащите, които употребяват iPhone или iPad, ще открият търсената апликация в AppStore, само че към този момент Гугъл не разрешава шерването на
хазартни стратегии в Play Store. Това постанова изтегляне на apk файла от уеб страницата на оператора, само че след редактиране на настройките за сигурност.

Сред най-полезните функционалности на мобилните
залози са: двуфакторната защита; известията; мобилните бонуси; отдалеченото присъединяване.
Депозиране и изтегляне в оналйн
букмейкъри
За да се материализират знанията в региона на спорта и да се завоюват действителни облаги от онлайн
залози, належащо е реализиране на депозит в определения онлайн букмейкър.

Процесът се показва в избиране на платежен способ, изтъкване на стойност на превода и даване на данни за разпореждане на транзакцията.

В множеството онлайн
букмейкъри се одобряват депозити от 10 до 100,000 лв.. Минималната и оптималната сума зависят от разплащателния прийом. Рядко се постановат такси, изключително, в случай че не се трансферират средства по банков път.

Проучване на нашия екип демонстрира, че това са най-използваните способи за внасяне и изтегляне в
букмейкърите в България:
Дебитни и кредитни карти; Дигитални портмонета; Криптовалути; Наземни системи; Банков превод.
Например, в случай че залагащия решит да подава посредством банкова карта, би трябвало да вкара имена на собственик, номер, код за сигурност, дата на приключване. Желателно е да се зарежда игралната сметка с карта. След като един път е попълнена нужната информация, последващите депозити ще изискват само CVV и сума.

Забелязва се нараснал интерес към услугите на Cashterminal и EasyPay. Причина за това е експресното трансфериране на кеш към онлайн
букмейкъри. Клиентът посещава локация с терминал, избира логото на марката от началния екран, вкарва потребителско име и слага банкноти в устройството. В рамките на секунди поръчката се обработва и парите постъпват в салдото за залози.

При изтегляне на облаги разчитате на идентични способи, само че лимитите са по-високи и има по-голямо закъснение. Преводите към банкови и картови сметки лишават до 5 дни, до момента в който тези към електронни портфейли – 24 часа.

Засега 90% от легалните компании се въздържат от приемането на депозити/ тегления посредством криптовалути, само че в бъдеще това ще се промени.
Какво потребителско обслужване оферират българските
букмейкъри
Участието в легализиран бранд ви подсигурява непрекъснато обслужване на български език. Клиентите получават решения на проблемите в къси периоди и има опция да потърсят повече информация по отношение на
бонуси и уредени залози.

Вариантите за връзка с екип “Грижа за клиенти ” са няколко:
Чат в действително време; Форма за запитвания; Имейл адрес; Телефон; Viber; WhatsApp; Социални мрежи.
Препоръчително е  да се задават въпроси в лайв чата на съответния
букмейкър, тъй като се получават навременни отговори в писмен тип.

При избор на телефонен диалог, ще бъде наложена такса по отношение на изискванията на контракта с мобилния оператор. Букмейкърите не употребяват импулсни телефони.
FAQ
Лицензирани ли са изброените онлайн
букмейкъри в тази публикация ?

Да, онлайн
букмейкърите, които са прегледани в тази обява, имат позволения за опериране от Национална агенция за приходите.

Кои са известните онлайн
букмейкъри?

Всеки залагащ има свои желания, по тази причина е мъчно да се даде еднопосочен отговор. Всички онлайн
букмейкър прегледани в тази публикация се подреждат измежду търсените от българските играчи - Sesame, bet365, Winbet, Palmsbet, Betano и bwin.

Кой
букмейкър предлага усъвършенствани коефициенти?

Всеки онлайн
букмейкър се стреми да заинтригува своите клиенти с разнородни предложения. Предлагането на усъвършенствани коефициенти се среща все по-често в уеб страниците на Sesame, bet365, Winbet, Palmsbet, Betano и bwin.

*Забавлението с
хазарт води до пристрастяване. Потърсете помощ при подозрения за взаимозависимост. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР