Съвременни решения за цветни и овощни градини предлагат участниците в

...
Съвременни решения за цветни и овощни градини предлагат участниците в
Коментари Харесай

Модерни решения за градината на Цветна есен в панаира

Съвременни решения за цветни и овощни градини оферират участниците в профилираната галерия „ Цветна есен 2018 “, която се организира от 17 до 21 октомври в Международен панаир Пловдив. Тя демонстрира разсади, семена и луковици за цветя, декоративни шубраци, плодни дръвчета, препарати и аксесоари.

Модата за домашно развъждане на билки и подправки е въодушевила един от изложителите. Той показва разсад за пълзяща и елементарна мащерка, див чесън и див лук, розмарин, девесил и други ароматни растения. Наред с тях показва разнообразни типове цветя и треви, които се употребяват в фамозните градини на неговата татковина – Англия.

До тях се разпростира богат подбор от луковици за холандски лалета с над 15 окраски. Познатите български овошки, само че с усъвършенствани качества, също притеглят вниманието на посетителите, както и разнообразието от обичайни цветя.

Изложителите в „ Цветна есен 2018 “ дават всичко належащо за реализиране на професионални и любителски планове в региона на градинарството. Посетителите ще се срещнат с настоящите трендове и ще получат препоръки. Щандове са ситуирани пред палата 8 и може да бъдат посетени от 9 до 18 ч., а в неделя – до 16 часа.

Специализираната галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари „ Цветна есен 2018 ” се провежда по едно и също време с още две прояви, отдадени на свободното време и заниманието: Панаир на колекционерите „ Булколекто ” (19-21 октомври) и интернационалните киноложки изложения с финали за Световната купа (20-21 октомври). Освен тях посетителите могат да видят Международната галерия за медицина, стоматология и фармация „ Медикус, Денто, Галения ” (17-20 октомври). Билетът за всички прояви коства четири лв., за възпитаници, пенсионери и инвалиди – два лв..

За първи път в Панаира гостува ревю на американски коли и мотоциклети (20-21 октомври). Световно състезание по савате за мъже и дами, както и шампионати по още едно френско бойно изкуство – дуели с пръчки, ще се проведат от 18 до 20 октомври.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР