Съвместно с бизнеса работим активно за привличане на повече платежоспособни

...
Съвместно с бизнеса работим активно за привличане на повече платежоспособни
Коментари Харесай

Световният туроператор „Томас Кук“ е успешен партньор на България

Съвместно с бизнеса работим интензивно за привличане на повече платежоспособни туристи в България с разнородни типове услуги. За нас е доста значимо гостите ни, видели за пръв път страната, да се върнат още веднъж в нея и за това ни оказва помощ сполучливото партньорство със международни туроператори като „ Томас Кук “. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова на среща в Лондон с изпълнителния шеф на компанията Петер Фанкхаузер. За последните три години това е третият настоятелен диалог посред им.

България като целогодишна дестинация предлага на процедура всевъзможен тип туризъм и регистрира рекордни статистически данни през последните години. През 2017 година страната ни е посетена от близо 8,9 млн. задгранични туристи, което е 7,6% растеж по отношение на 2016-а. Приходите от интернационален туризъм през предходната година са с още по-голямо нарастване – в безспорни цифри те са близо 6,9 милиарда лева, което е 9,3% повече спрямо 2016, акцентира министър Ангелкова. Тя обърна внимание, че този интерес е провокирал и повече чартърни полети към България на нискотарифни и други самолетни компании.

Министърът осведоми ръководителя на „ Томас Кук “ за разнообразните благоприятни условия на най-посещаваните курорти у нас като Слънчев бряг, Златни пясъци и други, които оферират отмора и деен отдих за клиенти с разнообразни потребности – фамилни ваканции, занимания, празненство събития, спорт и други Ето за какво ние предвиждаме в националните ни курорти да се регламентира продуктовото зониране, с цел да може да се задоволят всички желания на клиентите - от деца до хора от третата възраст.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР