Съвместният благотворителен проект на Асоциация Докосни дъгата и Българския футболен

...
Съвместният благотворителен проект на Асоциация Докосни дъгата и Българския футболен
Коментари Харесай

Младежките национали подадоха ръка на деца с диабет

Съвместният благотворителен план на Асоциация " Докосни дъгата " и Българския футболен съюз - " Заедно за тима " продължава, като второто събитие от програмата бе отдадено на Световния ден за битка с диабета.

В Национална футболна база " Бояна " гостуваха деца и младежи с диабет вид 1, пред които треньорският щаб на България U21 - Александър Димитров, Ивайло Йорданов, Явор Вълчинов и Николай Чавдаров, както и играчите на отбора, споделиха какви са изгодите от спорта и здравословния метод на живот. Те насочиха апел към тях да имат вяра в положителното, да си оказват помощ и да бъдат единни.
 Йордан Лечков изиска шефския пост в БФС, подаде тъжба против Касабов
Йордан Лечков изиска шефския пост в БФС, подаде тъжба против Касабов

" Законите са, с цел да се съблюдават "

" Футболът е обществен феномен, ние би трябвало да радваме всички. Длъжни сме на хората. Често гоним резултати и класирания, борим се, потвърждаваме се и от време на време забравяме, че нашата задача е да сплотяваме хората, да ги караме да бъдат по-добри и по-човечни. Деца, вярвайте в положителното, помагайте си и бъдете единни. Винаги можете да разчитате на нас ", сподели в приветствието си селекционерът Александър Димитров.

" Националният тим е нещо, което ни сплотява. Много е значимо децата с диабет и фамилиите им да имат поддръжката на цялото общество. Те не са разнообразни. Нека да бъдем по-добри и да им помогнем да осъществен фантазиите си и да порастват щастливи ", прикани доктор Денислава Ангелова, ръководител на Асоциация " Докосни дъгата ". Тя за следващ път изрече признателност към треньорския щаб и " лъвовете " от България U21, като напомни, че неотдавна играчи от тима станаха лица в акция на асоциацията, ориентирана против експанзията измежду младежите. Д-р Ангелова означи, че измежду присъстващите деца е и надарената Мирела Звездева, която тренира футбол в школата на Левски и е мотивиращ образец за всички свои връстници с диабет.
 Асоциация
Асоциация " Докосни дъгата " и родни футболни клубове протегнаха ръка на българските учебни заведения в Молдова

Кампанията има за цел да покаже, че за българския спорт няма граници

По време на срещата малчуганите направиха проучване на част от играчите и треньорите за равнището на кръвната им захар и им обясниха процедурата. Децата пък бяха зарадвани със специфични дарове и получиха опция за фотоси и подписи с треньорите и футболистите на младежкия народен състав.

В края на срещата децата и младежите на Асоциация " Докосни дъгата " пожелаха триумф на националния тим в идната европейска подготовка против Полша. Двубоят от квалификационна група 5 за Евро 2021 ще се играе на 15 ноември от 18:00 ч. на стадион " Славия " в София.
 ПФК Арда и асоциация
ПФК Арда и асоциация " Докосни дъгата " зарадваха Кърджали с футболен празник

Десетки деца станаха част от следващото събитие по плана " Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние “
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР