Съвместна подготовка между български и чуждестранни военнослужещи за действия при

...
Съвместна подготовка между български и чуждестранни военнослужещи за действия при
Коментари Харесай

Бриз 2018“ продължава с тренировки на бординг групите и специалните части

Съвместна подготовка сред български и задгранични военнослужещи за дейности при интервенции за инспекция на кораби-нарушители и при терористични дейности на море се организира в границите на националното военноморско обучение с интернационално присъединяване „ Бриз 2018 ”.


Под методическото управление на мобилен подготвителен екип от Центъра на НАТО за морски възпиращи интервенции (NMIOTC) в Крит (Гърция), бординг групите на българските фрегати „ Дръзки ” и „ Верни ”, румънската фрегата „ Реджеле Фердинанд ” и френския помощен транспортен съд „ Марне ” усъвършенстваха уменията си за обмисляне и осъществяване на бординг интервенции.

Паралелно с тяхната подготовка, експерти от Центъра за подготовка на експерти по морска сигурност (MARSEC COE) в Истанбул (Турция) обмениха опит със Специалните сили на Военноморските сили на България за дейности по отбрана на обекти от сериозната инфраструктура.
 Стартира военноморското обучение Стартира военноморското обучение "БРИЗ 2018 "
Стартира 22-то военноморско обучение с интернационално присъединяване "БРИЗ 2018 ". В българската акватория на Черно Море 25 бойни и спомагателни кораби и катери,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР