Съвети към бизнеса в Стара Загора дава министърът на икономиката

...
Съвети към бизнеса в Стара Загора дава министърът на икономиката
Коментари Харесай

Live! Стандарт в Ст. Загора: Заедно срещу кризата

Съвети към бизнеса в Стара Загора дава министърът на стопанската система Емил Караниколов във втората полемика от акцията на „ Стандарт” - „ Заедно против кризата”. Икономическият екип на държавното управление ще дава отговор час и половина на въпросите на най-големите компании в региона.

Гледайте на страницата на Стандарт във Facebook!

Форумът „ Стара Загора против кризата” е в поддръжка на бизнесмените и напъните им за справяне с тежката икономическа рецесия вследствие на пандемията от COVID-19. На 6 юли в Града на липите ще дойдат министърът на стопанската система Емил Караниколов, шефът на Българската организация за вложения /БАИ/ Стамен Янев, изпълнителният шеф Агенцията за поощряване на дребните и междинните предприятия Бойко Таков, Момчил Ройнев, ръководител на УС и изпълнителен шеф на Агенцията за експортно обезпечаване, Антоанета Барес, изпълнителен шеф на „ Национална компания индустриални зони”.

Мерките на държавното управление за протекция на работната мощ ще показа заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова. В полемиката ще вземат участие зам.-председателя на Народно събрание Емил Христов, депутатите от Стара Загора, кметове от района.

Специален акцент ще е новата индустриална зона „ Загоре”, която доникъде на юли ще бъде приключена.

След полемиката ще се състои специфична гала „ Героите на моята Стара Загора”, в която ще бъдат отличени хората, които бяха на първа линия в Града на липите по време на изключителното състояние, огромните донори в града, хора на културата и духа. Инициативата е продължение и надграждане на акцията „ Моят град – 10 аргументи да остана в него”, която „ Стандарт” организира от две години..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР