Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг“ промени седалището и

...
Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг“ промени седалището и
Коментари Харесай

Промениха седалището на Мини Марица-изток“, дружеството се мести в София

Съветът на шефовете на " Българския енергиен холдинг “ промени седалището и адреса на ръководство на " Мини Марица-изток “ ЕАД, оповестяват от Нова телевизия. То към този момент ще се обитава на адреса на БЕХ в столицата, на ул. „ Веслец “ 16. До този миг административната централа на държавната въгледобивна компания беше в Раднево. Не са посочени претекстове за преместването.
Синдикатите в мините оповестиха, че не утвърждават сходни неаргументирани административни ограничения и приготвят взаимна протестна декларация против преместването на седалището в София.

“Взетото решение от Съвета на шефовете в “БЕХ” ЕАД за смяна на седалището е необяснимо за никой, не е стимулирано и ще докара до голямо обществено напрежение измежду служащите и чиновниците на “Мини Марица-изток” ЕАД”, написаха в свое изказване Синдикалните препоръки на КНСБ и КТ " Подкрепа " в сдружението.
В декларацията на синдикатите написа още, че техните опасения са, че биха последвали възможни съкращения на личния състав.

“Ние сме безпределно изумени от неналичието на бистрота и диалог”, пишат още в документа и питат: “Щом не се обслужват ползите на сдружението и на работещите в него, чии ползи се обслужват?”

С решението на БЕХ е предоставено на новия изпълнителен шеф на „ Мини Марица-изток “ ЕАД Тодор Тодоров да предприеме нужните ограничения за регистриране на новите условия в Търговския указател, както и да завери новия правилник на сдружението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР