Саудитският Ал Хилал поднесе огромна изненада на Световното клубно първенство,

...
Саудитският Ал Хилал поднесе огромна изненада на Световното клубно първенство,
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Саудитски тим отстрани Фламенго на клубния Мондиал

Саудитският Ал Хилал сервира голяма изненада на Световното клубно състезание, откакто отстрани Фламенго на полуфиналите с 3:2. По този метод арабският тим се класира за финала, където чака спечелилия от другия полуфинал, който опълчва един против различен Реал Мадрид и първенеца на Африка Ал Ахли.Ал Хилал поведе с гол от дузпа, която бе осъществена в 4-ата минута от Ал Давсари. Фламенго съумя да изравни резултата в 20-ата минута с попадение на Педро. Бразилците останаха с човек по-малко, откакто Жерсон бе изпъден с втори жълт картон осмата минута на добавеното време на първата част, а Ал Хилал получи правото да извърши дузпа. Наказателният удар бе осъществен още веднъж от Ал Давсари в деветата минута на добавеното време на първата част.

Ал Хилал поведе с 3:1 в 70-ата минута, когато Лусиано Вието прати топката за трети път във вратата на Сантос след асистенция на Ал Давсари

Силите на Фламенго стигнаха единствено до втори гол в първата минута на добавеното време на дуела, който още веднъж бе дело на Педро. По този метод първенецът н Азия ще играе на финала на Световното клубно състезание.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР