Сътрудник на посолството на САЩ в Москва тази сутрин се

...
Сътрудник на посолството на САЩ в Москва тази сутрин се
Коментари Харесай

Сътрудник на американското посолство в Москва се е опитал да внесе мина с взривател на летище Шереметиево

Сътрудник на посолството на Съединени американски щати в Москва тази заран се е опитал да внесе на летище "Шереметиево " с багажа си мина със взривател, само че без взривно вещество, заяви ТАСС. Агенцията се базира на информация, обявена й в министерството на външните работи.

Според източника на организацията тази заран на входа на терминал Д на летището при прекосяване през рентген на багажа на чиновник на американското посолство е бил открит предмет, който приличал на минометна мина. Повиканите експерти удостоверили, че това е мина с взривател, само че без взривно вещество, въпреки че в корпуса "имало следи от него ". Посолството на Съединени американски щати е било осведомено незабавно за случилото се. Мината е била конфискувана, а дипломатът е изхвърчал за Ню Йорк. Той споделил, че купил празната мина за персоналната си сбирка.

Руската страна счита, че той умишлено е подхванал тази провокация, обявиха за ТАСС в дипломатическото ведомство. Имайки поради доста огромното внимание, което се обръща в Съединени американски щати на сигурността на въздушния превоз след атентатите от 11 септември 2001 година, не е допустимо той да не е разбирал, че превозването на мина в багажа е "много съществено " деяние, обявиха от министерството.

Вашингтон се старае да подлага на инспекция гарантирането на сигурността на Русия освен действайки извън, като постоянно подхваща провокационно прекосяване на бойни кораби и самолети край границите на Русия, само че и от вътрешната страна, означиха в съветското външно министерство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР