Сътрудничество във фуражната промишленост и възможности за инвестиции в съвместен

...
Сътрудничество във фуражната промишленост и възможности за инвестиции в съвместен
Коментари Харесай

Румен Порожанов и саудитският му колегата обсъдиха възможни инвестиции във фуражен завод у нас

Сътрудничество във фуражната индустрия и благоприятни условия за вложения в взаимен цех за фуражи в България разискаха министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов Румен Порожанов е министър на земеделието, храните и горите. Роден е на... към профила и министърът на околната среда, водите и земеделието на Кралство Саудитска Арабия Абдулрахман ал Фадли, който е на посещаване у нас. Това оповестява пресцентърът на министерството.

"Радвам се, че съм в България, пристигнало е времето да заздравим нашите връзки със съдействие и в бранш "Земеделие ", е декларирал министър Абдулрахман ал Фадли. Целта е да се обменят опит, информация и технологии, които да покачат земеделското произвеждане както в Саудитска Арабия, по този начин и в България, се показва в известието. "Нашият жанр е да бъдем доста настоятелен и оперативни, по тази причина ви предлагаме съответни хрумвания за разискване ", е споделил министър Румен Порожанов.

Освен съдействие в производството и търговията с фуражи е дискутирана и опцията за експорт на български пчелен мед за Кралство Саудитска Арабия. Министър ал Фадли е поканил България и родни компании да вземат участие в селскостопанско ревю през октомври, на което да бъдат показани качествените български млечни и месни артикули, мед, плодове и зеленчуци. "От 45 години в Саудитска Арабия назоваваме саламуреното сирене българско ", е споделил още Абдулрахман ал Фадли.

След срещата на двамата министри представители на най-големите браншови организации на производителите и преработвателите у нас показаха опциите на секторите си за съдействие със Саудитска Арабия, оповестяват още от Министерството на земеделието, храните и горите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР