Състрадателна жена от щата Невада, САЩ, която заедно с останалите

...
Състрадателна жена от щата Невада, САЩ, която заедно с останалите
Коментари Харесай

Ето как се спасява гущер удавник

Състрадателна жена от щата Невада, Съединени американски щати, която дружно с останалите членове на фамилията си е станала очевидец по какъв начин гущер се дави в басейна им, е оказала първа помощ на влечугото и е съумяла да го избави, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Ейми Хукс от Съмърлин е разгласила видео в YouTube с фрагменти от необикновената преживелица. Клипът стартира с давещия се в фамилния басейн гущер. След това обективът се насочва към Ейми, която с пръсти прави сърдечен масаж на люспестия удавник, до момента в който брачният партньор й Кевин и синът им Кейси дават оферти и я окуражават.

Видеото продължава с това по какъв начин за миг Ейми се отхвърля и афишира гущера за мъртвец, след което възобновява сърдечния масаж. В последна сметка влечугото потрепва и стартира да диша независимо.

Клипът приключва с фрагменти, показващи по какъв начин гущерът се припича на слънце и се възвръща.

Същевременно Кевин и Кейси Хукс размишляват дали влечугото е нечие отроче и би трябвало да откри родителите си или самото то е родител и би трябвало да " напазарува ", преди да се завърне при фамилията си.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР