Състоянието на пострадалата полицайка се подобрява. Скоро тя ще се

...
Състоянието на пострадалата полицайка се подобрява. Скоро тя ще се
Коментари Харесай

Състоянието на пострадалата полицайка се подобрява

Състоянието на потърпевшата полицайка се усъвършенства. Скоро тя ще се лекува у дома. Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

 Да пуснат под домакински арест 25-годишния бомбаджия, зове юристът му Обновена
Да пуснат под домакински арест 25-годишния бомбаджия, зове юристът му

Йордан Исаев не е за пандиза съгласно бранителя

" Подобрява се положението на потърпевшата от бомбичка полицайка, следва да се направи и още една интервенция. Дано всичко се възвърне ", уточни Радев.

Министърът разгласи и че България не е най-футболната страна в света и би трябвало да вземем образец от такива страни по отношението на охраняването на футболни срещи.

Припомняме, през вчерашния ден, 23 април Софийският градски съд реши да не освободи 25-годишния Исаев против по-лека мярка за неотклонение. Така упрекнатият за хвърлената бомбичка остана за непрекъснато в ареста.

 С камери борят футболните хулигани
С камери борят футболните хулигани

Красен Кралев: Като имат пари за 20 000 лева заплати на футболисти, ще имат пари и за камери

Според силовия министър би трябвало да се подхващат дълготрайни ограничения за битка с футболното безчинство. Той е на мнение, че в случай че се наложи, законът ще бъде пренаписан напълно.
По думите му в случай че в действителност се постановат съществени промени, комисията има подготвеност да внесе напълно нов закон. Вече била готова и чернова на подобен закон.

" Следващата мярка е да увеличим хората. Ще отделим в допълнение хора за сметка на други събития ", съобщи Радев и прикани хората да вървят на стадионите по-рано, тъй като стартират щателни инспекции на входовете.

 Бегълците от пандиза ще бъдат открити, уверен е Младен Маринов
Бегълците от пандиза ще бъдат открити, уверен е Младен Маринов

Задържаният остава толкоз, колкото е належащо, изясни той за ареста на кмета Иванчева

Радев разяснява и случая с избягалите пандизчии от Централния софийски затвор. По думите му издирването на двамата продължава. Сигналите за двамата другояче намалели.
" Няма гаранция, че не са напуснали границите на страната, само че и да са отвън България с алена бюлетина ще ги хванем ", безапелационен е министърът.

Той изясни и че сега върви разискване с правосъдния министър Цецка Цачева по отношение на това къде да бъде построен нов затвор, в който да се настаняват най-опасните нарушители .

 Цачева съгласна с отделянето на рискови пандизчии
Цачева съгласна с отделянето на рискови пандизчии

Цацаров настоя по-рано за промени след бягството от пандиза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР