Състоянието на 14-годишното момче, което снощи беше блъснато от кола

...
Състоянието на 14-годишното момче, което снощи беше блъснато от кола
Коментари Харесай

Шофьорът на НСО, блъснал дете, бил късан на изпити в службата

Състоянието на 14-годишното момче, което нощес беше блъснато от кола на НСО, остава тежко. Разследващите преглеждат записите от камерите в региона.

Зад кормилото на служебната кола на НСО е седял младши-сержант с към четири години стаж в системата. Извършвал е обикновен курс. По информация на " 24 часа " той е бил късан на изпитите през последните две години. Бащата на 28-годишния водач е непосредствен другар на някогашния началник на службата Данчо Дяков и двамата били сътрудници във Военна полиция, настояват още от вестника.

Снощи съдбовният автомобил е возил секретаря на президента по външна политика Димитър Арнаудов. На връщане, когато водачът към този момент бил самичък в колата, се е случил случаят.

Пред NOVA от службата разясниха, че той е кандидатствал за водач на профилиран автомобил, само че не е дал отговор на условията към този момент. В момента е редови чиновник без право да вози високопоставени лица.

Колата не е била част от конвой, нито се е движила в специфичен режим на придвижване, безапелационни са от Националната работа за защита.

" По данни на сътрудниците не е имало охранявано лице в автомобила. Разследването към този момент се води от Военната прокуратура, тъй като те са способени във връзка с чиновниците на НСО ", разяснява министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

14-годишното момче е настанено в Окръжна болница в София. То е нормализирано, само че към момента е с заплаха за живота.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР