Състоянието, че губи почва под краката си, ще трябва да

...
Състоянието, че губи почва под краката си, ще трябва да
Коментари Харесай

Кармата на Скорпион

Състоянието, че губи почва под краката си, ще би трябвало да претърпява повече от един път индивидът, роден под знака на Скорпион. Това се дължи на обстоятелството, че в минало преобразяване съществуването му е било изпълнено с непредвидими и недомислени дейности, които съществено са засегнали живота на други хора, само че Скорпиона не е съумял да поеме отговорност за себе си и да докара започнатото до края.

Законите на кармата ще го принуждават в сегашния живот да преживее сходни обстановки, само че с осъзнаване на отговорността за всичко, което човек споделя и прави - без това кармичните задължения не могат да бъдат изчистени.

Много постоянно в живота на Скорпионите се появяват мистични и необясними събития, само че те неизбежно го водят до положение на духовно събуждане и се трансформират в тласък за смяна на живота и самореализация.

Една от главните кармични задания на Скорпион е осъзнаването, че всеки минус може да се трансформира в достолепие, в случай че има предпочитание. Това важи както за вътрешния свят, по този начин и за външния. Ако той прояви мъдрост, ще разбере по какъв начин да го направи.

Хората, родени под този знак, постоянно отключват свръхестествени качества, да вземем за пример мощна вътрешен глас, дарба да предсказват бъдещето или други вълшебен умения. Основното е да ги употребяват за положително и да станат вълшебници, а не зли магьосници.

Скорпионите са естествено надарени с голяма вътрешна мощ, само че ориста постоянно ги изправя пред сложен избор: да употребяват тази мощ, с цел да основават и оказват помощ на другите или да унищожават и да основават проблеми. Въпреки обстоятелството, че представителите на този знак интуитивно усещат, че има положително и зло, от време на време изпитват изкушението да стоят на тъмната страна.

Когато Скорпиона поеме по пътя на добротата и победи своите съществени инстинкти, той укрепва връзката си с Вселената и позитивните резултати няма да се забавят дълго време.

Когато демонстрира тъмната страна на своята природа - манипулира хората, мами, става тъмен и безсрамен - той още повече утежнява кармичния си дълг.

Практически всеки човек роден под този знак би трябвало да премине в живота през противен интервал, когато тъмната страна на природата му ще се прояви най-силно, само че да го избави от разрушителната кармата може единствено същинската обич. Ако Скорпион обича нещо или някой с цялото си сърце и осъзнава, че дарът му е способността да се промени, той ще успее сполучливо да преодолее всички житейски компликации и спънки.

Високите цели, желанието да оказват помощ на хората и да подобрят света към себе си, ще оказват помощ на Скорпион да допусне същинска магия в живота си. Ако той осъществя себе си в интелектуален труд или творчество, а също по този начин се научи да употребява естествената си прозорливост и гъвкавия разум - сигурно ще откри излаз даже от най-безнадеждна обстановка.

Отрицателните качества на този непредсказуем знак са обидчивост и експанзия. Скорпионът от раждането си получава "смъртоносно оръжие " – своето жило, само че то може да се обърне против него, в случай че не знае по какъв начин да го употребява вярно. Кармичните задания на Скорпион са да преодолее нисшите инстинкти в себе си, да се отърве от егоизма, да се научи да почита потребностите и желанията на други хора, а не да се стреми да има изключителна власт над тях.

За страдание, на този знак му е отредено да премине през интервали на меланхолия и страдалчество, само че те му се дават за по-нататъшно развиване. Едва откакто преживее същинска болежка ще може да изкупи греховете на предишните животи и да се прероди още веднъж като напълно друг човек.

Ако Скорпиона осъзнае своята мощ и се оправи с трудностите, които се изправят пред него, в идващото си преобразяване той ще бъде богато заплатен за страданията си.

Доколкото кармата на Скорпиона е отрицателна, той среща доста компликации в връзките с другите. Кармични за него са съвсем всички любовни взаимоотношения.

Отхвърлена обич, изменничество, трагичен брак - такива провали ще се срещнат в живота на всеки представител на този знак повече от един път и прекарванията, които ще преживеят, ще бъдат по-силни в сравнение с при доста други хора. Но след всяка разрушена вяра, той ще съумява още веднъж да се прероди като птицата Феникс от пепелта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР