Състоя се световната премиера на първата в историята на новата

...
Състоя се световната премиера на първата в историята на новата
Коментари Харесай

Cupra показа електрическия Born с пробег до 540 км

Състоя се международната премиера на първата в историята на новата испанска марка Cupra напълно електрическа кола, наречена Born.

От компанията разясняват, че Cupra Born, че е съвършена композиция сред електрификация и пътно държание, като за задачата се разчита на спортно ападтивно окачване, задвижваща система с мощ до 231 конски сили и самостоятелност до към 540 километра (във версията с батерия 77 kWh).
 Снимка 532255
Източник:

" Cupra Born трансформира разпоредбите на пазара на електрически автомобили и съставлява подтик в трансформацията на компанията ", разяснява Уейн Грифитс, президент на Cupra и Sеат, представен от auto-press.net.

" Предлагайки трогателен дизайн и свободен пробег в електрически режим от над 500 километра, Cupra Born ще способства за намаляването на световните CO2 излъчвания и за посрещането на европейските цели. Но той е повече от това. Чрез прочувственото му спортно лъчение ние желаеме идващото потомство млади предизвикатели да бъдат част от тази промяна. Поради тази причина, Cupra ще употребява ексцентричен модел за продажба, с цел да доближи до нови хора и да изведе Cupra оттатък обичайното ".
 Снимка 532256
Източник:

От септември тази година, Cupra Born ще се създава в завода на Volkswagen Group в Цвикау, като топ-версията на електрическия автомобил (77 kWh батерия), която ще може да бъде поръчана с e-Boost пакет, ще бъде в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7 секунди.

Версията на Cupra Born с батериен модул с потенциал от 58 kWh и e-Boost пакет пък дава обещание ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди и самостоятелност от към 420 километра.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР