Състезателят по ММА Даниел Илиев, придобил светска популярност покрай връзката

...
Състезателят по ММА Даниел Илиев, придобил светска популярност покрай връзката
Коментари Харесай

Гаджето на Гери-Никол се отърка в гей елита на Миконос

Състезателят по ММА Даниел Илиев, придобил световна известност около връзката си с поп звездата Гери Никол и с интимна случка с дъщерята на досегашния Министерство на вътрешните работи началник Младен Маринов, кара бурна лятна почивка на тузарския гръцки о-в Миконос.

Дани Илиев е отпрашил към Егейско море в напълно мъжка компания и без Гери Никол, въпреки наскоро двамата да бяха засечени дружно на празненство в столична дискотека и да се заприказва, че още веднъж са се събрали.

На Миконос Дани Илиев е завързал близко другарство с фамозните хомосексуални дизайнери Дан и Дин, притежатели на основания в Милано фешън колос Dsquared2.

Братята близнаци, родом от Канада, имат голяма къща на о-в Миконос и всяко лято провеждат разгулни празненства. Този сезон Дин и Дан са се трансформирали в част от интериора на баровското заведение „ Багател “ и всяка вечер заплащат колосални сметки от по над 100 000 евро.

Професионалният бияч Даниел Илиев минава за един от най-желаните ергени в София, а известността му измежду нежния пол набъбна лавинообразно откакто той обявява връзката си с Гери Никол. Двамата се залюбиха предходната пролет и изкараха съвсем година дружно, преди изненадващо да се разделят.

Впоследствие се оказа, че мускулестият мачо е зарязал певицата поради Силвия, дъщерята на някогашния Министерство на вътрешните работи началник Младен Маринов. Връзката сред Дани Илиев и Силвия обаче не просъществува дълго време, а съгласно мълвата, щерката на Младен Маринов хванала своя любим да си написа скрито с Гери Никол и с настояща моделка.

Преди година емемеецът попадна на мушката на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи поради познанството си с братята Никола и Георги Асенови, задържани за побоя над проверяващия публицист Слави Ангелов, написа Уикенд. Оказа се, че Дани Илиев е упражнявал дълго време бойни спортове с близнаците от групировката „ София Запад “, само че проверяващите не откриха негова връзка с нападението над проверяващия публицист.

Илиев прекара няколко часа в ареста и бе освободен. Въпреки това той към момента не може да си получи парите, иззети при задържането му – 53 000 лева, защото не е в положение да потвърди произхода им. Загубата на крупната сума обаче не се е отразила съдбовно на джоба на Даниел Илиев, който „ ваканцува” на едно от най-скъпите места в света и парадайс за гей туристите о-в Миконос в Гърция.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР