Състезателното дуо на Yamaha в MotoGP Маверик Винялес и Валентино

...
Състезателното дуо на Yamaha в MotoGP Маверик Винялес и Валентино
Коментари Харесай

Роси и Винялес искат да се борят за подиума на Арагон

Състезателното дуо на Yamaha в MotoGP Маверик Винялес и Валентино Роси се целят в подиума на идната този уикенд Гран При на Арагон. Последният подиум за конструктора е от кръга в Германия, когато и двамата водачи се качиха на почетната стълбичка дружно с спечелилия от Honda Марк Маркес.
Състезание, сходно на това на немската писта " Заксенринг ", би повдигнало настроението на Доктора, който се разочарова от представянето си на " Мизано " пред многочислените си родни почитатели. Освен трите подиума за Валентино на " Арагон " след 2010 година, когато пистата стана част от MotoGP, той няма други триумфи там.
" Още една напрегната Гран При ни чака. " Арагон " не е една от обичаните писти, само че ще дадем максимума от себе си ", показа деветкратният MotoGP първенец. Роси се надява теста, който организираха по-рано през сезона с Yamaha, да му помогне да приключи уикенда по-успешно.
" Ще изпозлваме всичките събрани данни от него, с цел да подобрим представянето си. Искаме да се борим за подиума и е значимо да работим добре още от първия ден ", добави Валентино.

Rossi, Viñales “want to fight for the podium” at Aragon

A recent positive test at MotorLand gives the @YamahaMotoGP teammates hope for a successful weekend in Spain#MotoGP | #AragonGP https://t.co/jErPa46qea pic.twitter.com/WmKc9AJFA4
— MotoGP™ (@MotoGP) September 19, 2018
За неговия съотборник Маверик Винялес кръгът е специфичен поради атмосферата в родната му Испания и почитателите, които ще го поддържат. " Важно е да сме фокусирани, да напредваме с всяко съревнование ".

Вижте графика за ГП на Арагон
  Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР