Състезанията между автомобили и мотори винаги са били интересни за ...

Състезанията между автомобили и мотори винаги са били интересни за

Най-мощното Porsche се изправя срещу състезателен мотор

Състезанията сред коли и мотори постоянно са били забавни за почитателите и на двата типа транспортни средства, въпреки в множеството случаи преимуществото да е при двуколесните. В новото видео на CarWow ще забележим сходна конкуренция сред Porsche 918 Spyder и спортен мотор от MotoGP от 2017 година.
`Най-мощното

Мотоциклетът е част от тима на RedBull KTM и разполага с 1000-кубиков мотор с 270 конски сили, който се развърта до 18 500 оборота в минута. Трансмисията е с шест предавки, а с помощта на рамка от стомана и карбонови нишки, моторът може да се похвали с тегло от едвам 157 кг.
`Най-мощното

Porsche 918 Spyder бе показано през 2010 година като един от първите хибридни хиперавтомобили и макар, че първите доставки започнаха преди 9 години, тази кола не престава да бъде най-мощната в гамата на Porsche и една от най-интересните от предишното десетилетие. Двигателят е с размер от 4.7 литра и дружно с два електромотора генерира систематична мощ от 875 конски сили и оптимален въртящ миг от 1280 нютон метра.Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg