Състав на хасковския Окръжен съд определи мярка за неотклонение задържане

...
Състав на хасковския Окръжен съд определи мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста въоръжения стрелец от Сърница

Състав на хасковския Окръжен съд дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " за стрелеца-беглец от село Сърница Бейсим Салиф /55 г./. Това стана в намерено съвещание по делото, съобщи Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Салиф е разследван по три обвинявания - за опит за ликвидиране на съседа си Мюмюн Мюмюн, за закана за ликвидиране по отношение на него и за държане на нелегално оръжие.

Този понеделник в 18:40 часа дългогодишният съседски спор за пашата на животни на Салиф с семейството на Мюмюн прерасна в кавга и сборичкване. Криминално проявеният стреля с пушка против съперника си, рани с нож жена му, и избяга в гората с друга противозаконна пушка. След това в тъмната част на деня той стреля и към пристигналите да го задържат служители на реда.

На идващия ден при полицейската интервенция за задържането и обезвреденото му участваха над 200 чиновници на Министерство на вътрешните работи от разнообразни служби, и ловци. Беглецът обаче бе арестуван първо от пастир в землището на кърджалийското село Черноочене, който също заплашил, а по-късно и от органите на реда.

Съдът кредитира претекстовете на прокуратурата, че има заплаха Салиф да се укрие или извърши друго закононарушение, в случай че бъде оставен на независимост. " Не съм отговорен. Искам да ме пуснете в къщи ", съобщи той пред съда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР