Също така позволява и до 32 участници за аудио разговори. WhatsApp

...
Също така позволява и до 32 участници за аудио разговори.
WhatsApp
Коментари Харесай

WhatsApp за Windows вече поддържа до 8 души във видео разговор

Също по този начин разрешава и до 32 участници за аудио диалози.

WhatsApp пусна нов настолен ъпдейт за Windows, който изравнява функционалностите си за позвънявания с аналога за мобилни устройства. В известие шефът на Meta Марк Зукърбърг сподели, че новото приложение разрешава на потребителите да хостват криптирани видео диалози от край до край с до осем участници.

За аудио диалози могат да вземат участие до 32 души, което го прави превъзходен избор за огромни фирмени срещи, или фамилни събирания, където всички лели, чичовци и други родственици могат да се причислят. WhatsApp споделя, че ще усили тези предели в допълнение, с цел да разреши още по-големи диалози в бъдещето.

В допълнение към оповестяването на усъвършенстваните функционалности за позвънявания, Зукърбърг засегна и някои от другите му скорошни надстройки.

Месинджърът актуализира своите благоприятни условия за работа с голям брой устройства, с цел да направи по-лесно и по-бързо свързването на нови такива с потребителски сметки.

WhatApp също задейства по-добро синхронизиране, тъй че хората да имат достъп по едно и също време до своите чатове на до четири свързани устройства.

Услугата започва такова синхронизиране на няколко устройства през 2021 година, което разрешава на хората да имат достъп до своите сметки, даже в случай че телефонът им е офлайн или не е близо.

WhatsApp към този момент би трябвало да е осъзнал нуждата от приложения за разнообразни платформи, с цел да могат потребителите да се любуват на потреблението на месинджъра на голям брой устройства.

WhatsApp за първи път пусна лично приложение за Windows 10 през 2022 година, а през януари тази година направи бета версията за Mac налична за всички консуматори. Тъй като последното е усъвършенствано за хардуер на Mac, то работи по-добре от предходното уеб приложение за настолната операционна система на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР