Съществува вероятност отново да видим на корта първата ни ракета

...
Съществува вероятност отново да видим на корта първата ни ракета
Коментари Харесай

Шанс да видим Пиронкова и Томова на корта през март

Съществува възможност още веднъж да забележим на корта първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова още през идващия месец. По-рано през днешния ден стана ясно, че пловдивчанката е включена в листата с участнички в квалификациите за шампионатите в Дубай и Санкт Петербург.

Надпреварата в Дубай е от категория WTA 1000 и ще се организира от 7 до 13 март. Турнирът в „ Северната столица “ на Русия, който е от сан WTA 500, ще се организира единствено няколко дни по-късно – в интервала 15-21 март. Последният шампионат, в който Пиронкова взе участие, бе Australian Open, където отпадна в първи кръг след проваляне от Су-Уей Шие.

Сред квалификантките в двата шампионата е и втората ни ракета Виктория Томова. Освен в тях софиянката е в листата с участнички в пресявките и за WTA 250 шампионата в Лион, който ще се организира идната седмица (1-7 март). В момента Томова е във Франция, където през вчерашния ден записа присъединяване на шампионата на ITF в Поатие. Българката бе сложена под №1 в схемата, само че за жалост отпадна още в първи кръг.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР