Съществува сериозна възможност Спайдърмен да напусне киновселената на Марвел. Причина

...
Съществува сериозна възможност Спайдърмен да напусне киновселената на Марвел. Причина
Коментари Харесай

Спайдърмен може да напусне киновселената на "Марвел"

Съществува сериозна опция Спайдърмен да напусне киновселената на " Марвел ". Причина за това е, че " Дисни " и " Сони " не съумяха да реализират съглашение за взаимното създаване на героя. Филмовите права на Спайдърмен са благосъстоятелност на " Сони ", а досегашното наличие на персонажа в заглавия на " Марвел " беше резултат от договорка на студиото с " Дисни ", заяви " Би Би Си ".

" Холивуд рипортър " акцентира, че " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " стана най-успешният филм на " Сони пикчърс " с доходи в размер на 1.109 милиарда $. Според изданието при договарянията " Дисни " са поискали по-голям % от приходите от филмите за героя, а от " Сони " не са се съгласили. Разговорите сред ръководителя на " Сони Пикчърс " Том Ротман и президента на Marvel Studios Кевин Фейдж са траяли няколко месеца.

Така Кевин Фейдж няма да е продуцент на идващите филми на " Сони " за Спайдърмен. В поредност от изявления в " Туитър " от студиото благодариха за досегашната взаимна работа с него. " Ние сме разочаровани, само че почитаме решението на " Дисни " той да не бъде основен продуцент на идващия ни игрален филм за Спайдърмен ", написа " Сони ". Това развиване е от огромно значение, защото Фейдж имаше основна роля при основаването на последните два кино лентата за супергероя, в които основната роля играе английският артист Том Холанд.

 Кадър от
© IMDb

Кадър от " Спайдърмен: Далеч от вкъщи "

" Холивуд рипортър " отбелязва, че в случай че Спайдърмен бъде отстранен от киновселената на " Марвел ", това ще докара до огромни празноти. " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " послужи за развиването на сюжета към идната огромна история след седемгодишния интервал, в който основен изверг беше Танатос. Друг фактор за това е отсъствието на Робърт Дауни Джуниър и Крис Евънс, чиито герои бяха " пенсионирани ".

Спайдърмен е воин на " Марвел ", само че през 1999 година " Сони " купи филмовите права за него. Студиото направи 5 лични кино лентата за персонажа - 3 с Тоби Магуайър и 2 с Андрю Гарфийлд. През 2015 година " Сони " подписа договорка с " Дисни ", която целеше да вкара героя в киновселената на " Марвел ". Сделката означаваше, че " Дисни " ще бъде копродуцент и ще получава доходи от филмите с присъединяване на Спайдърмен. Досега супергероят беше част от киновселената на " Марвел " в 5 кино лентата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР